Amy Winehouse si Reg Travis isi planificau casatoria inainte ca ea sa moara. Afla mai multe!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:42

Recent Reg Travis, iubitul regretatei cantarete Amy Winehouse, a acordat un interviu emotionant in care a vorbit despre planuri de viitor pe care le avea cu artista. Amy a decedat pe data de 23 iulie a acestui an, se pare ca inima i-a cedat. Est cunoscut faptul ca artista era dependenta de alcool si droguri, care intr-un final i-au distrus viata definitiv.

Iubitul cantaretei a declarat ca cei doi isi planificau nunta, insa ca nu aveau o data stabilita.

El a spus: "Da, absolut, am vorbit despre casatorie. Nu a fost stabilita data, dar a fost un subiect pe care l-am dezbatut o buna perioada de timp". Acesta a dezvaluit ca inca nu realizeaza faptul ca Amy a decedat si ca este profund marcat de disparitia ei.

Travis a mai declarat pentru Sunday Times: "Ce a fost ireal pentru mine nu a fost mediatizare, ci faptul ca am pierdut pe cineva in felul
acesta. Acum un minut vorbeam cu ea la telefon si in urmatorul minut era moarta"
.  

"Amy a fost feminina, geniala, avea un ras minunat era extrem de plina de viata si sufletul petrecerii tot timpul. Atat eu cat si familia ei suntem din Stepney. Aveam acelasi stil. Cred ca ne-am inteles bine de prima data cand ne-am intalnit", a declarat Reg Travis.


"Mama a cunoscut-o pe Amy inainte ca ea sa moara, de fept s-au intalnit la sala. Un dintre matusile ei s-a dovedit a fi profesoara la scoala unde am fost eu. Au existat legaturi stranse intre noi, nu faptul ca ea a fost celebra", a mai spus iubitul cantaretei.

Cat despre modul in care a decedat, acesta a spus ca totul s-a datorat faptul ca a incetat sa mai ia tot felul de pastile si mai ales droguri ceea ce a dus la pierderea vietii.
El a mai explicat: "Din cand in cand, da, ea parea fragila, dar ea a fost cu adevarat o fata puternica. Nu doar metal- ea a renuntat la droguri, prin vointa, dar fizicul ei a cedat. Ea avea o multime de energie".

Asculta mai jos o piesa de-a artistei Amy Winehouse!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.