Amy Winehouse, un an de la moartea cantaretei! ASCULTA 10 cele mai indragite piese ale artistei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 07:40

In urma cu un an de zile vestea ca Amy Winehouse a murit a facut inconjurul lumii, cantareata avea doar 27 de ani cand a fost gasita decedata in apartamentul sau din nordul Londrei. In urma anchetei s-a stabilit ca moartea divei a fost accidentala, fiind cauzata de abuzul de alcool.

Amy Winehouse s-a stins din viata pe 23 iulie 2011, astfel ea s-a alaturat fara sa-si doreasca clubului 27 al artistilor care au murit la aceasta varsta printre care si Jimi Hendrix, Brian Jones ((membru fondator si chitarist The Rolling Stones), Jim Morrison, Kurt Cobain, acestia fiind cei mai cunoscuti membri.

 

Asa incat pentru ca astazi, 23 iulie 2012 se implineste un an de la moartea neasteptata a cantaretei Amy Winehouse va propunem sa ascultati top 10 cele mai cunoscute si indragite melodii ale artistei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

10. Moody's Mood For Love



9.
 Know You Now

 


2. You
Know I'm No Good

 

 

Taguri: