Ana Baniciu a dezvăluit când se căsătorește oficial! Care este motivul pentru care actriței nu îi plac nunțile: „Noi nu prea o să ne distrăm”

Author: Lavinia Medrea

Ana Baniciu a dezvăluit când se căsătorește oficial! Care este motivul pentru care actriței nu îi plac nunțile: „Noi nu prea o să ne distrăm”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, invitată a fost Ana Baniciu, o cunoscută și îndrăgită cântăreață și actriță de la noi din țară, care a vorbit deschis despre viața ei în fața Alexandrei.

În ediția de miercuri, 29 iunie, a emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Ana Baniciu ne-a satisfăcut atât urechile cu talentul ei artistic, de la voce până la cajon, cât și curiozitatea despre o mică parte din viața artistei.

Ana Baniciu a dezvăluit când face nunta, dar și motivul pentru care nu este atât de încântată 

Pentru că toată lumea știe că Ana Baniciu i-a spus acum multă vreme un mare „da” iubitului ei, Edy Kovacs, atunci când i-a cerut mână, următoarea curiozitate a fost legată de nuntă. Fanii cântăreței s-au întrebat când va avea loc marele eveniment, lucru despre care inclusiv Alexandra Ungureanu a fost curioasă. De asemenea, vedeta a dezvăluit și motivul pentru care nu prea este încântată de nunți, în general.

„Chiar am vorbit zilele astea despre nuntă și am zis că cel mai probabil la anul va fi, în vara anului viitor. De fapt, în septembrie, anul viitor. Probabil că și în septembrie, anul viitor, ne vom lua cu acte în regulă, ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați, ceea ce mie îmi place... dacă puteam să o amân, nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm, adică dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara.

Citeste si: Ana Baniciu, apariție de senzație în mediul online. Cum s-a fotografiat artista

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Îmi doresc să cânte multă lume, eu acum o să mă apuc de line-up, rochie.(...) Nici nu știu dacă o să mi-o fac sau o să mi-o cumpăr direct (n.r.:

rochia de mireasă). Vreau ceva simplu, eu sunt destul de simplă, adică nu vreau ștrasuri, pampoane”, a povestit Ana Baniciu.

Ana Baniciu și Edy Kovacs își doresc copii. Când vor face pasul cel mare

De multe ori, când un cuplu este fericit, se fac pași mari în relație: nuntă, cumpărarea unei case la comun și... copii! A doua curiozitate a fanilor vedetei a fost legată de apariția un copil și dacă este posibil ca Ana Baniciu și Edy Kovacs să devină părinți în viitorul apropiat.

Cântăreața a povestit că vrea să facă totul treptat și că nimic nu este plănuit.

Citeste si: Logodnă surpriză în showbiz-ul românesc! Ana Baniciu și iubitul ei s-au logodit: „Sunt foarte fericită, sincer vă zic!”

„Ne dorim copil, nu e programat nimic, nu e pregătit nimic dar na, cum o vrea Dumnezeu, până la urmă cam așa iese. Vrem să luăm și casă nouă, eu sunt mai calculată, le facem pe toate treptat: ne luăm casă, facem nuntă, după aia facem copil.

Dar never say never (n.r.: niciodată să nu spui niciodată), nu știi cum se poate întâmpla”, a spus Ana Baniciu.

Emisiunea integrală poate fi urmărită accesând link-ul de AICI.