Ana Maia Prodan isi ADORA sotul! A construit un adevarat altar pentru Laurentiu Reghecampf in casa in care cei doi locuiesc!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Dragostea Anei Maria Prodan pentru sotul ei depaseste orice inchipuire! Nu numai ca are rochii cu portretul lui Laurentiu Reghecampf, dar, mai nou i-a construit un adevarat altar!

Cand intri in casa Anei Maria Prodan, te crucesti pe loc! Si nu din cauza luxului! De cum intri in biroul impresarei, dai cu ochii de un adevarat sanctuar. Un perete intreg este acoperit cu poze ale lui Reghecampf. Sunt surprinse toate momentele importante din cariera lui ca fotbalist si antrenor!

Cele mai importante meciuri, cele mai frumoase victorii si cei mai dragi oameni isi gasesc locul pe peretele Anei Maria Prodan.

Ce se intampla in aceasta perioada cu Steaua o intristeaza pe Ana Maria Prodan. Ea are o sumedenie de amintiri frumoase legate de acest club.

Si Gigi Becali are un loc aparte in familia Reghecampf- Prodan si, fireste, pe perete! Doar finantatorul Stelei a fost singurul care nu i-a criticat niciodata Anei coafura palmier. Si nu numai peretii din casa sunt impanziti cu chipul antrenorului Al Hilal, ci si hainele.

va mai amintiti desigur ca Ana Maria Prodan a uimit pe toata lumea cand a aparut la o gala imbracata intr-o rochie rosie pe care era imprimat chiar... Laurentiu Reghecampf.

Si, cum in timpul anului e, tot timpul, in avion, intre Arabia Saudita si Romania, de sarbatori, Ana Maria Prodan nici nu vrea sa auda de aeroporturi. Cum a avut un an greu de munca si a fost tare cuminte, Ana spera ca Mos Craciun va fi darnic.



##VIDEO128907##

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.