Ana-Maria Barnoschi: “A fost dragoste la prima vedere!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:01

Ana-Maria Barnoschi a vizitat luni, 28 ianuarie, cateva familii nevoiase din Bucuresti, incarcata de premiile obtinute la “Roata norocului” in beneficiul acestora.

 Asistenta lui Varciu la show-ul de la Kanal D si-a facut noi prieteni si a descoperit ca are fani si in randul bebelusilor. “Am fost acasa la familia Craciun si acolo l-am descoperit pe Alexandru, un copilas adorabil, care, mi-a spus mamica lui, e foarte bucuros cand ma vede la televizor. Intinde manutele spre ecran dupa mine, rade si bolboroseste pe limba lui cand ma aude vorbind la." Acasa la el am fost de nedespartit, a fost dragoste la prima vedere!”

Ana-Maria a fost impresionata de povestea familiei Craciun, care in urma cu jumatate de an
si-a pierdut casa intr-un incendiu devastator. Ajutorul oamenilor de bine de la Habitat for Humanity Romania i-a scos pe cei 5 membri ai familiei din impas. Totusi, in ciuda faptului ca au acum un acoperis deasupra capului, lipsurile sunt inca foarte mari. Ana-Maria a fost impresionata de povestea dramatica a familiei Craciun, dar si de cumintenia si seriozitatea celor doi copii mai mari, Ana si Laurentiu.