Ana-Maria Barnoschi a uimit publicul: "Este pentru prima oara cand ma aflu in postura de balerina"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:33

In editia de astazi, 3 aprilie, a emisiunii “Roata Norocului”, Ana-Maria Barnoschi, colega lui Liviu Varciu, se afla in postura de balerina, reusind sa uimeasca publicul cu usurinta de a dansa pe poante.

Plina de gratie, simpatica vedeta pare ca se simte ca pestele in apa, descurcandu-se de minune in a face piruete si a dansa. 

“Este pentru prima oara cand ma aflu in postura de balerina. Mi-a fost teama ca nu voi putea dansa pe poante, mai ales ca iti trebuie exercitiu sa poti face asta. Mi-a fost insa de mare ajutor  faptul ca in copilarie am facut ani de gimnastica”,

a spus Ana-Maria Barnoschi. 

Tot in editia de astazi, 3 aprilie, a emisiunii “ Roata norocului ”, Liviu Varciu face dezvaluri despre perioada cand era membru al trupei L.A. 

 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/anapotura-cf727dc512c4bdacc0742e42f217abfd.jpg 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Mi-am facut si eu un tatuaj cand faceam parte din trupa L.A. I-am indemnat sa ne facem acelasi tatuaj toti trei, pe motiv ca suntem o trupa, si asa se obisnuia pe atunci, dar…intr-un final, am ajuns sa imi fac doar eu. Baietii  s-au speriat de procedeul dureros la care ar fi trebuit sa se supuna", a povestit vedeta. 

 

Nu ratati, in fiecare miercuri si joi, de la ora 20.00,

emisiunea" Roata norocului", prezentata de Liviu Varciu, la Kanal D.