Ana Maria Barnoschi, aparitie-surpriza in platorul emisiunii! A venit intr-o cutie de carton! Ce a spus Brusucu cand a vazut-o, aflati azi, la "Roata Norocului", de la 20.00, la Kanal D

Autor: B.M.
Actualizat: 11 iun 2017, 10:29

In editia de astazi a emisiunii concurs “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, Adda si Mateo sunt invitatii lui Bursucu si ai Anei-Maria Barnoschi.

Adda si Mateo sunt gata sa invarta “Roata Norocului” pentru Paula Arion, femeia fiind diagnosticata cu o boala grava si care are nevoie de ajutor pentru a-si ingriji baietelul, pe Ionut, un copil cu serioase probleme de sanatate.

Ana-Maria continua seria “surprizelor” pe care i le ofera lui Bursucu si invitatilor sai. Cand Ana isi face aparitia in platoul emisiunii intr-o cutie din carton, Bursucu este “socat”.

“Bursucule, eu am venit astazi aici ca sa va ofer servicii de schimb valutar, daca vreti sa primiti bani pe niste bunuri pe care le mai aveti prin casa”, il informeaza Ana pe colegul ei.

Bursucu, fara sa stea pe ganduri intra in jocul Anei – Maria si ii cere sa ii schimbe niste bani, din RON in valuta, ca sa plece intr-un city-break!

Nu ratati “Roata Norocului” duminica seara, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.