Ana-Maria Barnoschi : “Cred ca voi fi o mamica foarte, foarte grijulie”

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 16 oct 2020, 04:35

Vedeta Kanal D a fost coplesita de emotii, recent, la botezul nepoatei ei.

Frumoasa roscata iubeste copiii, iar micuta a simtit din plin afectiunea acesteia. Spionul WOWblitz a leganat-o si a pupat-o de zor, sub privirile admirative ale invitatilor.

"Ador copiii iar nepotica mea e o dulceata.Uitati-va la ea, e atat de micuta! M-am emotionat cand am tinut-o in brate si am vazut cum adoarme linistita. E cuminte, frumoasa si a avut parte de o petrecere de botez demna de o printesa", a spus Ana-Maria Barnoschi.

Judecand dupa cat de dragi ii sunt acum copiii, Ana-Maria crede ca va fi o mamica exagerat de protectoare. “ Mi-e teama ca ii voi sufoca pe copiii mei cu atata dragoste:) Cand va veni vremea, sunt sigura ca voi fi o mamica foarte, foarte grijulie…”

 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.