Ana-Maria Barnoschi, despre cea mai importanta zi din viata ei: “Mi-as dori o nunta ca in filmele americane”

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:04

Ana-Maria Barnoschi, colega de platou a lui Bursucu de la “Roata Norocului” ne-a acordat un interviu in exclusivitate in care ne-a vorbit despre planurile ei de viitor, dar si despre noul sezon al emisiunii “Roata Norocului” care va debuta in curand, la Kanal D!

Pe Ana-Maria Barnoschi o puteti intalni in acest weekend, pe 30 si 31 ianuarie, la Sun Plaza Mall Bucuresti, unde au loc preselectiile pentru noul sezon al emisiunii. Urmatorul oras in care vor ajunge prezentatorii show-ului este Brasov, sambata, 6 februarie, in Coresi Shopping Resort.

Te-ai gandit cum vrei sa arate nunta ta?

Visez la aceasta zi inca de mica. Mi-as dori o nunta ca in filmele americane, pe o plaja, cu arcade cu flori la care martori sa ne fie familiile si prietenii apropiati.

Deja stiu si cum as vrea sa fie rochia de mireasa, dar poate pana la fericitul eveniment imi voi schimba optiunile. Desigur, se stie ca una dintre pasiunile mele este dansul, asa ca trebuie sa depunem tot efortul, atat eu cat si viitorul sot, sa uimim invitatii prin prestatia noastra.

Cum va fi noul sezon de la “Roata Norocului”? Ce asteptari sa avem?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sambata

aceasta, 30 si 31 ianuarie, intre orele 11:00 si 19:00, alaturi de Bursucu ii asteptam pe bucuresteni in Sun Plaza Mall pentru a se inscrie la castingul pentru noul sezon “Roata Norocului”. Cei care reusesc sa treaca de preselectii, odata ajunsi pe platoul emisiunii, au sanse uriase de a castiga multe premii, bani sau marele premiu, o masina. La “Roata Norocului” ne distram, ne amuzam, dar in acelasi timp, vedeta care participa in fiecare editie a show-ului de la Kanal D joaca pentru a ajuta un caz social, o familie aflata in dificultate. 
Primim foarte multe mesaje in care oamenii ne spun ca abia asteapta noul sezon “Roata Norocului”.

CITESTE continuarea interviului pe AICI!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.