Ana Maria Barnoschi i-a bagat gheata lui Morosanu in... san! Sportivul a rezistat eroic la proba de la „Roata Norocului”, de duminica, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 02:30

La un moment dat, luptatorul trebuie sa faca fata unei probe extrem de reci.

Pentru a castiga bani pentru un caz social, Morosanu este supus unui test de rezistenta. "Las-o pe Ana-Maria sa-ti bage gheata in pantaloni sau in san”, asa suna proba pe care trebuie sa o execute Morosanu. Sportivul accepta testul, crezand ca Ana ii pune si ea, un cub –doua.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16789140/1/media-144264600543048100.jpg
Ei bine, frumoasa co-prezentatoare de la Roata Norocului a inceput sa-i vare in san cuburi cu pumnii, ajutata si de colegul ei, Bursucu.

Cat a rezistat omul cu asa „raceala”, vedeti in momentul video desprins din emisiunea „Roata Norocului” de duminica, de la ora 20.00, la Kanal D. Vezi materialul video pe wowbiz.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.