Ana-Maria Barnoschi i-a cucerit pe ucraineni

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 16 oct 2020, 09:20

Rasul molipsitor al frumoasei Ana-Maria Barnoschi, colega lui Liviu Varciu de la emisiunea “Roata norocului”, face furori si peste granite.

Tanara a dansat, recent, pentru trupa Fly Project, la un concert in Ucraina, iar organizatorii evenimentului s-au declarat fanii ei dupa ce au auzit-o razand.

Am avut spectacol cu Fly Project, in Ucraina, acum doua saptamani si toata lumea a fost fascinata de rasul meu. Colegii le-au aratat si organizatorilor filmari cu mine razand si s-au amuzat copios. La cateva zile dupa ce am ajuns in Romania, au solicitat un link cu mine razand, sa ma mai vada putin ", a declarat vedeta Kanal D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.