Ana-Maria Barnoschi i-a dat lectii de dans lui Alex Velea la “Roata norocului”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 14:17

Alex Velea, indragitul cantaret de muzica rap/pop/R&B, a venit sa-si provoace sansa la “Roata norocului” pentru a ajuta familia Ivanoiu, din Iasi. Alaturi de Andreea, din Iasi, si Iulian, din Teleorman, Alex Velea a cucerit puplicul prin spontaneitatea, umorul si talentul sau.

Ana-Maria, simpatica asistenta a lui Liviu Varciu, si-a adaptat tinuta unui asemenea invitat de vaza, transformandu-se, prin vestimentatie si atitudine, intr-o fata sexy “de cartier”.

Liviu Varciu nu a i-a “iertat” nici in aceasta editie pe concurenti, aplicandu-le pedepse pe masura “greselilor” facute la Roata.  Alex Velea a raspuns asteptarilor telespectatorilor si a spart gheata “pedepselor” cantand si dansand alaturi de Ana-Maria. Hit-ul “Minim doi” a incins platoul de la “Roata norocului” si i-a ridicat in picioare, la dans, pe toti cei prezenti.

 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Nu ratati vineri, 20 iulie, de la ora 20.00,

o editie de colectie a emisiunii “ Roata norocului ”, cu Alex Velea, Liviu Varciu si Ana-Maria Barnoschi in rolurile principale! 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.