Ana-Maria Barnoschi işi pierde noptile la sala de fitness. Iata cine este antrenorul ei personal!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2017, 11:54
video Foto(5)

Duminica aceasta, incepand cu ora 20:00, la Kanal D se va da startul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Roata Norocului”, cu vedete alese pe sparanceana, dar si cu premii uriase pentru cei care isi vor incerca norocul pe platoul show-ului.

Dorindu-si ca noul sezon sa o prinda in forma maxima, Ana-Maria Barnoschi, colega de platou a lui Bursucu, se pregateşte intens şi merge la sala de fitness aproape zilnic, de cele mai multe ori, ea fiind cea care da stingerea in sala de sport. Vedeta spune ca este o competitie sportiva intre ea şi Bursucu, care, la rându-i, ingroaşa rândurile la sala de fitness.

„Am ales sa lucrez cu cea mai buna din domeniu.
Am perioade când ajung la sala in jurul orei 20:00 şi plec ultima. Sunt o eleva conştiincioasa, chiar daca in pauze ma mai distrez cu o sesiune rapida de selfiuri”, adauga vedeta.

Pe Ana-Maria Barnoschi o puteti urmari prezentând alaturi de Bursucu emisiunea concurs „Roata Norocului”, in fiecare duminica, de la ora 20:00, numai la Kanal D!









 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.