Ana-Maria Barnoschi, la film cu "cumnata"! Iubitul ei are o frumusete de sora!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:04

Ana-Maria Barnoschi are o relatie frumoasa cu un tanar sportiv. Cei doi indragostiti locuiesc impreuna, iar de curand vedeta a primit inelul de logodna.

Colega de platou a lui Bursucu’ si iubitul ei spun ca sunt facuti unul pentru celalalt, dar deocamdata nu au ales o data pentru nunta pentru ca in prezent prioritatile lor sunt legate de viata profesionala. Cand vor face insa pasul care succede logodna, cu siguranta familiile lor vor fi la fel de fericite ca ei.

Parintii si bunica Anei l-au indragit imediat pe Marian, si, de cealalta parte, rudele tanarului sunt “indragostite” de vedeta.

Simpatica amfitrioana a emisiunii “Roata Norocului” s-a imprietenit imediat cu “cumnata”, cele doua fiind acum nedespartite.

Paparazzii WOWbiz.ro le-au surprins deunazi la mall, ca fetele. Dupa ce au dat o tura prin magazine, sa se puna la curent cu noile aparitii in materie de haine si accesorii, Ana si sora iubitului ei, o bruneta frumoasa, au urcat la cinematograf sa vada un film, amandoua fiind cinefile convinse. Vezi filmuletul cu cele doua pe wowbiz.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.