Ana-Maria Barnoschi ne-a primit in casa si ne-a aratat colectia ei de sutiene! Are peste 100 de piese de lenjerie, care mai de care mai sexy! VIDEO EXCLUSIV!

Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 mar 2017, 10:59

Vedeta Kanal D are mai bine de 100 de sutiene, de diferite culori si modele, iar cand deschide sertarul cu "minunatii", ai impresia ca ai ajuns intr-un adevarat magazin de specialitate.

Frumoasa vedeta are atat piese sexy, cu decupaje considerabile, cat si sutiene mai "cuminti", dar la fel de fine si bine lucrate precum cele provocatoare.


Ana nu se uita la bani cand isi cumpara astfel de produse, pentru ca imediat simte un disconfort cand lenjeria nu este de cea mai buna calitate.

Ei bine, cu o mina trista, vedeta ne spune ca multe dintre sutienele ei preferate sunt acum simple obiecte decorative in sertar, pentru ca, de cand si-a marit sanii, nu ii mai vin.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Interesant este ca nu putine dintre piesele de lenjerie intima au si o poveste, Ana amintindu-si razand, in fata camerei, cum a ajuns sa-si cumpere unul dintre sutienele ei favorite.

 

Taguri: