Ana-Maria Barnoschi, prima aparitie dupa operatia la nas! Vedeta a iesit in parc cu rolele

Autor: Gabriela Grigoriev
Actualizat: 10 apr 2018, 16:07

Ana-Maria Barnoschi s-a refacut complet dupa operatia la nas pe care a facut-o acum doua saptamani! Vedeta Kanal D a fost surprinsa recent, in parc, unde a iesit sa se plimbe cu rolele. Nu, nu era singura, insa nici cu iubitul Marian!

Ana-Maria Barnoschi s-a operat, in urma cu cateva saptamani, la nas, la medicul Rachad Hassan. Satena avea probleme serioase cu respiratia, acesta fiind motivul principal pentru care a ales sa-si faca interventia chirurgicala.

A stat 9 zile in casa ca sa se vindece de vanatai si ca fata ei sa se desumfle, insa de cateva zile are voie sa iasa in aer liber si si-a reluat activitatile.

Zilele trecute, vedeta a iesit in parc, la plimbare cu rolele, insotita de catelusa ei, Pufka, si nu de iubit. 

Vedeta a atras toate privirile in parc datorita tinutei sale colorate. Ea a optat pentru un trening roz care se potrivea perfect cu rolele. Pufka s-a plimbat cu ea prin tot parcul.

La un moment dat, Ana-Maria s-a oprit sa-i dea apa patrupedului insetat si, cum nu avea niciun bol sau alt suport la ea in care sa-i puna apa, i-a dat sa bea din mana.

Momentul emotionant n-a trecut neobservat de cei care iesisera la plimbare in parc. 

Ana-Maria Barnoschi s-a relaxat si a facut miscare cateva ore, ea fiind nerabdatoare sa iasa la plimbare in parc, cu rolele, dupa 9 zile in care a stat in casa, in urma operatiei pe care a facut-o recent, la nas. In plus, ea si-a reluat si activitatea si e implicata in mai multe proiecte.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.