Ana-Maria Barnoschi s-a “asezat” la casa noua

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Ana-Maria Barnoschi, vedeta Kanal D de la emisiunea “Bingo Romania!” dupa o perioada indelungata in cautarea locuintei perfecte, a gasit oaza de liniste pe care si-o dorea.

“Dupa foarte multe vizionari la apartamente impreuna cu agentul imobiliar, dupa drumurile la institutiile acreditate pentru intocmirea actelor necesare, in sfarsit am intrat si eu in randul lumii, am rata la banca! Mi-am cumparat o locuinta, nu foarte departe de casa parinteasca, la 3 scari distanta”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

Cu toate ca designul interior nu se numara printre pasiunile vedetei, Ana-Maria Barnoschi spune ca dupa toate documentarile pe internet sau in magazinele de specialitate, dupa ce si-a decorat singura casa, aceasta ar putea cu usurinta sa dea sfaturi de amenajari interioare.

“In aceasta vara se vor finaliza lucrarile la noua mea casa. Am muncit foarte mult pentru ca totul sa iasa asa cum mi-am dorit. Era cazul de a ma muta la casa mea. Sunt o fire independenta, deloc deranjata sa am grijile unui om mare.”, a povestit vedeta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe Ana-Maria Barnoschi o puteti urmari in fiecare duminica in cadrul emisiunii “Bingo Romania!” de la Kanal D, incepand cu ora 15.00.