Ana Maria Barnoschi si iubitul, ipostaze incendiare la piscina. Ce a declarat vedeta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Iubitul simpaticei Ana Maria Barnoschi isi sarbatoreste astazi ziua de nastere.

Vedeta KanalD a tinut sa-i transmita un mesaj special. Pe langa asta, Ana Maria Barnoschi i-a pregatit o iesire surpriza, la piscina.

"La mulţi ani, iubitul meu, viaţa mea, inima mea, răţuşca mea şi nu mi-ar ajunge o zi sa termin. Îţi doresc o viaţa plină de împliniri, de realizări, un drum lin pe care sa păşeşti mereu cu capul sus, sa-ţi îndeplineşti toate dorinţele, toate visele, sa trăieşti 1000 de ani înconjurat de persoane care te iubesc! Îţi mulţumesc ca m-ai primit in viaţa ta, ca mi-ai arătat fericirea, ca ma faci sa ma simt cea

mai frumoasa şi specială femeie!


Îţi mulţumesc ca te implici in toate lucrurile care ţin de mine, ca te zbaţi mereu sa fiu împăcată, ca ma trezeşti in fiecare dimineaţa cu mesajul de "buna dimineaţa iubirea mea", ca îmi spui in fiecare seara 'noapte buna', ca te interesează dacă am mâncat şi ca îmi faci mereu sa mănânc, ca îmi spui ca ma iubeşti de fiecare data când te uiţi la ceas, ca îmi aduci flori chiar dacă nu este o ocazie specială, îţi mulţumesc pentru dorinţa ta de a ma face fericita şi
îţi mulţumesc ca ştiu ca dacă ai putea, mi-ai aduce şi stele de pe cer doar ca sa ma vezi zâmbind iar asta faci doar tu... omul minunat pe care îl iubesc"
, a scris Ana Maria pe contul personal de socializare.

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.