Ana Maria Barnoschi si logodnicul nu se plictisesc niciodata! S-au pupat si au facut sedinte de echilibristica!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:02

Colega de platou a lui Bursucu’, frumoasa Ana-Maria Barnoschi, a inceput anul indragostita, fericita, implinita si pusa pe sotii.

 

Ana Maria Barnoschi si logodnicul nu se plictisesc niciodata! S-au pupat si au facut sedinte de echilibristica!
Colega de platou a lui Bursucu’, frumoasa Ana-Maria Barnoschi, a inceput anul indragostita, fericita, implinita si pusa pe sotii.
Vedeta Kanal D a avut parte de o surpriza de proportii chiar de Craciun. La sase luni de cand formeaza un cuplu cu un tanar sportiv, acesta i-a pus pe deget un inel superb, cu diamant.
 Bijuteria a venit insotita de o declaratie de dragoste care a facut-o pe Ana sa lacrimeze de fericire, iar de atunci cei doi sunt mai uniti ca niciodata.
Sa nu credeti insa ca relatia lor este un sir nesfarsit de lacrimi si soapte de iubire ca in “Pe aripile vantului”. Amandoi au simtul umorului, sunt nonconformisti si de cand sunt impreuna nu s-au plictisit nici macar un moment.
Au multe pasiuni comune, patinajul fiind unul dintre sporturile pe care ambii le iubesc.
De curand, indragostitii au fost la patinoar, unde, dupa cateva ture pe gheata, s-au gandit sa faca o sedinta foto inedita, fotografia fiind o alta pasiune pe care o impartasesc.  Shooting-ul ad-hoc a inceput cu un pupic si s-a terminat cu o sedinta de… echilibristica.
Vezi aici mai multe imagini!

Vedeta Kanal D a avut parte de o surpriza de proportii chiar de Craciun.

La sase luni de cand formeaza un cuplu cu un tanar sportiv, acesta i-a pus pe deget un inel superb, cu diamant.  Bijuteria a venit insotita de o declaratie de dragoste care a facut-o pe Ana sa lacrimeze de fericire, iar de atunci cei doi sunt mai uniti ca niciodata.

Sa nu credeti insa ca relatia lor este un sir nesfarsit de lacrimi si soapte de iubire ca in “Pe aripile vantului”.
Amandoi au simtul umorului, sunt nonconformisti si de cand sunt impreuna nu s-au plictisit nici macar un moment. Au multe pasiuni comune, patinajul fiind unul dintre sporturile pe care ambii le iubesc.

De curand, indragostitii au fost la patinoar, unde, dupa cateva ture pe gheata, s-au gandit sa faca o sedinta foto inedita, fotografia fiind o alta pasiune pe care o impartasesc.  

Shooting-ul ad-hoc a inceput cu un pupic si s-a terminat cu o sedinta de… echilibristica.


Vezi aici mai multe imagini!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.