Ana Maria Barnoschi vrea sa se INGRASE! Vezi cate kilograme are si ce sfaturi a primit VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:45

Invitat in platoul emisiunii "Draga mea prietena" a fost Virgil Stroescu, doctor in stiinte medicale, care a vorbit despre modalitatile prin care ne putem ingrasa sau slabi.

"Pe de-o parte si slabitul si ingrasatul stau intr-o mare masura si in mainile noastre. Sunt insa si cazuri in care, in afara de dorinta noastra, este o anumita zestre genetica. Sunt oameni care sunt grasuti din familie si altii care sunt mai subtirei din familie. De vina sunt si hormonii, care pot face fel de fel de situatii".

El a adaugat ca, pentru a mentine echilibrul greutatii, omul trebuie sa faca un balans intre hrana si miscare.


"Greutatea se echilibreaza cu 2 treburi: mancarica si miscarica, exact ca o corabie cu 2 vasle. Mananc, aduc, ma misc, elimin. Prin acest echilibru omul isi mentine greutatea".

Intrebat care este cel mai eficient lucru care ne poate mentine departe de pofte, medicul Virgil Stroescu a raspuns ca acela este inteligenta.

"Exista ceva care sa ne elimine poftele, si acel lucru este inteligenta. Omul se autoconduce.
Trebuie sa ne obisnuim ca atunci cand ne ridicam de la masa sa nu fim foarte satui. Trebuie sa mai lasam putin loc pentru a mai gusta ceva".

In platou a fost prezenta si Ana Maria Barnoschi, asistenta lui Liviu Varciu, care are doar 48 de kilograme la o inaltime de 1.72 metri. Ea a marturisit ca vrea sa se ingrase insa nu reuseste.