Ana-Maria Lintaru, schimbare radicala de look! Iata ce alura de star international are si cu cine a fost surprinsa fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Autor: D.I.
Actualizat: 11 nov 2019, 14:02
video Foto(4)

Ana-Maria Lintaru a fost una dintre cele mai echilibrate concurente de la "Puterea dragostei".

Fosta iubita a lui Andy, Ana-Maria, a incercat sa lege o relatie cu Bogdan Mocanu in primul sezon al emisiunii. Lucrurile nu au fost, insa, duse pana la capat si fiecare si-a vazut de drumul lui.


Dupa iesirea din emisiune, Ana a vizitat-o foarte des pe Simina, cu care se pare ca a legat o prietenie puternica. De asemenea, acesta s-a afisat cu fratele lui Zanoaga, motiv pentru care toata lumea crede ca formeaza un cuplu. 

De curand, Ana-Maria Lintaru a fost surprinsa alaturi de alte foste colege de la "Puterea dragostei", in centrul vechi al Bucurestiului, unde au iesit sa se distreze impreuna si sa rememoreze cele mai frumoase momente traite in casa "Puterea dragostei".


Ana-Maria Lintaru a fost atractia serii, deoarece si-a facut aparitia cu un look total schimbat. Tanara a recurs de curand, la o coafura stil afro, care o prinde de minune.

Citeste si: Imagini incendiare din Turcia! Andrei a dat cartile pe fata, imediat dupa plecarea din emisiune a Andreei Pirui! Iata filmuletul care a aparut pe contul de socializare al fostului concurent!

Citeste si: Andreea Pirui, prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea dragostei"! Iata ce mesaj a transmis fosta concurenta sustinatorilor sai!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Munte, fosta sa colega de la "Puterea dragostei" a subliniat la un moment dat intr-un filmulet, ca Ana-Maria seamana cu un star international.

Citeste si: Nelson Mondialu, răsturnare incredibilă de situație! Ce spune despre Bianca, pe care a atacat-o dur! Se schimbă totul

Citeste si: Ricardo a ''INCASAT'' cartonasul rosu in locul Roxanei! Amandoi au HOTARAT sa plece ACASA

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.