Ana Maria, o tânără de 16 ani din Caracal, este dispărută de două săptămâni! Familia a cerut ajutorul poliției abia ieri

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 iul 2022, 11:06
Asan Ana Maria Casandra, tânăra de 16 ani din Caracal care a dispărut
Sursa: Captură Poliția Română

Autoritățile din Caracal sunt în alertă după ce o tânără de 16 ani a fost dată dispărută. Familia a raportat dispariția abia ieri, deși tânăra lipsește de acasă de două săptămâni.

Polițiștii din Olt apelează la ajutorul populației pentru găsirea unei adolescente în vârstă de 16 ani. Tânăra a dispărut de acasă în urmă cu două săptămâni, acesta fiind un nou caz de dispariție în rândul minorilor.

O tânără de 16 ani din Caracal a dispărut acum două săptămâni, dar familia a alertat poliția abia ieri 

Numele tinerei de 16 ani din Caracal care a dispărut în urmă cu două săptămâni este Asan Ana Maria Casandra.

Din primele informații se pare că minora ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu, din Caracal, dar nu s-a mai întors acasă. 

Citeste si: Familia Luizei Melencu zâmbeşte din nou, la aproape un an de la dispariţia fetei! Vestea care le-a adus tuturor lacrimi de bucurie

Deși acest lucru s-a întâmplat acum două săptămâni, familia tinerei a anunțat poliția pe 1 septembrie.

În acest sens, autoritățile fac cercetări pentru a o găsi pe adolescentă, cerând ajutorul populației. Astfel, toți cei care dețin informații care ar putea ajuta la rezolvarea acestui caz sunt rugați să sune la numărul de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliției.

Tânăra de 16 ani a părăsit domiciliul în data de 20.08.2020, anunțându-și familia că va merge la Craiova. Ultima dată când a fost văzută, Asan Ana Maria Casandra purta o salopetă argintie cu mâneci scurte și o pereche de încălțăminte sport de culoare albă.

Se pare că tânăra pleca frecvent în diverse localități.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, tânăra de 16 ani are o înălțime de 160 cm, o greutate de 50 de kilograme, este șatenă și are ochii vezi.

Citeste si: Gheorghe Dinca le-a desenat pe Alexandra si pe Luiza. Ce le-a atras atentia anchetatorilor la portretele victimelor

„La data de 1 septembrie, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., Asan Ana-Maria Casandra, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție ”, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Olt, potrivit digi24.ro.

Un caz de dispariție a fost semnalat și în Vâlcea, o tânără în vârstă de 18 ani fiind căutată de autorități după ce ar fi plecat să se întâlnească cu prietenele ei și nu a mai revenit la domiciliu.

Citeste si: Mesajul sfâșietor al mamei Luizei Melencu: ”Câtă nepasare în acest caz..Te aștept acasă, copilul meu iubit!”