Ana Maria Prodan iese la atac! Ii declara RAZBOI fostei sotii a lui Reghecampf VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:24

Mariana Pfeifer, fosta sotie a lui Reghecampf, a iesit la atac. Dupa ani buni de la despartirea de antrenorul Stelei, aceasta o acuza pe Ana Maria Prodan ca i-a furat barbatul.

Dornica de razbunare, femeia a facut declaratii dure. Mariana sustine ca Ana Maria a fost motivul pentru care Laurentiu a divortat. Mai mult, l-a acuzat pe antrenorul Stelei ca nu are grija de fiul lui, Luca.

 

"In afara faptului ca ii poarta numele, Laurentiu nu s-a ocupat de Luca.

Luca este in clasa a V-a. El nici nu stie la ce scoala invata copilul lui. Am intentat un proces pentru majorarea pensiei alimentare".

 

Femeia l-a acuzat pe Reghe ca, in timpul casniciei, a fost violent cu ea. Mariana Pfeifer este acum in Germania. In urma scandalului a reusit sa mareasca pensia alimentara pe care Reghe o plateste lunar fiului sau, insa are de dus un razboi greu cu Ana Maria Prodan.

 

Aceasta a dat-o in judecata si o acuza de calomnie. Daca va castiga procesul, Ana Maria cere daune de 250.000 de euro.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

"Daca nu ajungea Reghecampf la Steaua si ramanea la nivelul Buftea nu o vedeati pe

fosta lui sotie niciodata. A asteptat frumos si, probabil cand a ajuns la fundul sacului, s-a gandit ca face niste bani usor. Ceea ce ea nu a stiut, si a mers foarte fericita pe la alte posturi, este ca e cetatean neamt. In Germania sunt niste legi unde nu ai voie sa faci asa ceva. Nu ai voie sa denigrezi", a declarat Ana Maria Prodan, prezenta in platoul emisiunii Drept la tinta.

 

Actuala sotie a lui Reghecampf sustine ca au fost terorizati tot timpul de Mariana Pfeifer.

 

"Ne-a terorizat, pana s-a maritat a fost un cosmar. Ce era sa fac, sa vin la televizor sa spun asta?", a mai declarat Ana Maria Prodan.

 

Vedeti ce acuzatii ii mai aduce in materialul video atasat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.