Ana Maria Prodan l-a felicitat pe noul campion mondial al boxului profesionist. „Meci cumplit de greu!”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 feb 2024, 00:55
Ana Maria Prodan l-a felicitat pe noul campion mondial al boxului profesionist
Sursa: Instagram anamariaprodanreghecampf

Flavius Biea a devenit vineri seara al cincilea român ce a reușit să primească titlul mondial în lumea boxului profesionist, iar Ana Maria Prodan l-a susținut din tribune.

Vineri, 5 mai 2023, Flavius Biea, în vârstă de 33 de ani, a urcat în ring alături de argentinianul Juan Velasco în gala iFight organizată la Mioveni. Acesta a fost susținut de Ana Maria Prodan, ce a fost prezentă în tribune și l-a felicitat prin intermediul rețelelor sociale.

Citește și: Cea mai mare trădare primită de Anamaria Prodan din partea lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut dezvăluiri dureroase: „Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri”

Ana Maria Prodan l-a felicitat pe noul campion mondial al boxului profesionist

Flavius Biea a devenit al cincilea român ce a reușit să ia un titlu mondial la box la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu. Lupta acestuia a fost vineri, 6 mai 2023, în gala iFight organizată la Mioveni. Lupta sportivului a avut 12 runde, întreaga acțiune începând abia în a patra rundă, atunci când argentinianul a început să fie ceva mai ofensiv. 

Runda șase a fost foarte importantă în acest meci, Flavius Biea a trecut printr-o numărătoare, dar după 8 secunde a fost gata să îi țină piept argentinianului Juan Velasco. Ringul nu le-a ușurat munca celor doi luptători deoarece acesta a fost adesea ud și îi făcea să alunece. Campion mondial al boxului profesionist a alunecat de mai multe ori, însă acest lucru nu l-a afectat.

În runda cu numărul 11, Flavius Biea și-a spart arcada, iar la finalul ultimei runde, arbitrul a numărat punctele, iar diferența dintre cei doi sportivi a fost foarte mică, de 115-112 pentru român.  

Ana Maria Prodan a fost alături de sportiv, aceasta făcându-și apariția la Sala Sporturilor Mioveni, pentru a urmări din tribune gala de box. Aceasta i-a transmis felicitări și prin intermediul online, mai exact pe pagina ei de socializare, iar aceasta a urmat să o felicite și pe soția acestuia.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și: Anamaria Prodan, în culmea fericirii: "Te iubesc, baby!" Cum a apărut impresara în Lamborghini, în Dubai

Cine este noul iubit al Anei Maria Prodan

Ana Maria Prodan este într-o relație cu Flavius Nedelea, un om de afaceri de succes, care deține un hotel în Centrul Vechi, acolo unde cuplul a fost surprins împreună. „Flavius este o minune de om! Sunt fericită! Și împlinită! Eu și copiii mei suntem liniștiți, protejați și fericiți! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi a dat”,  a declarat Anamaria Prodan, potrivit sport.ro.

Flavius Nedelea are 42 de ani, este cu opt ani mai mic decât Anamaria Prodan, acesta nu dorește să dea prea multe detalii despre viața privată a acestuia, dorindu-și astfel să o protejeze.

Citește și: Primele declarații ale Anamariei Prodan, după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa

Sursa: prosport.ro