Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf, implicati in FLAGRANTUL ANULUI VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 20:20

Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf au fost implicati, aseara, in flagrantul anului.

Cei doi soti i-au intins o cursa lui Dumitru Tudor, un fost impresar cunoscut si sub numele de Ciorba! Acesta, se pare, ca ii santaja demult pe antrenorul Stelei si pe sotia lui.

 

Asa zisul Ciorba i-ar fi cerut Anei Maria Prodan o prima transa de 12.000 de lei pentru a nu divulga informatii considerate compromitatoare despre ea. 

 

Cei doi au mai fost implicati in scandaluri si in trecut, insa impresara marturisea ca Ciorba vrea doar popularitate pe spinarea ei si ca tot ceea ce sustine despre este fals.

 

Santajul dura de mai multa vreme, asa ca sotii Reghecampf l-au reclamat la politie pe Dumitru Tudor. Astfel, noaptea trecuta, a fost organizat un flagrant in restaurantul lui Ciorba din sectorul 1 al capitalei.

 

Dumitru Tudor a fost prins exact cand primea 12.000 de lei de la sotii Reghecampf si le promitea ca nu va mai divulga nicio informatie despre ei.

Suma pe care o cerea Ciorba era de aproximativ 8.000 de euro in 48 de ore.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Dumitru Tudor neaga tot santajul de care il acuza Ana Maria Prodan si afirma ca antrenorul Stelei si sotia lui aveau o datorie mai veche la el.

Tot ceea ce s-a intamplat in restaurant era sa isi recupereze banii.

 

Dupa flagrant, cei implicati in santaj au fost tinuti la audieri la sectia 8 de Politie. Dupa cateva ore, Ana Maria Prodan si Reghecampf au plecat fara sa dea vreo declaratie presei si s-au indreptat catre un restaurant de cinci stele din zona Baneasa.

 

La finalul audierilor, procurorii au emis pe numele lui Dumitru Tudor ordonanta de retinere si vor cere instantei arestarea lui preventiva pentru 29 de zile. Varianta

lui Ciorba, ca vroia doar sa isi recupereze datoria de 8.000 de euro pe care o avea la sotii Reghecampf, este sustinuta si de fiica lui.

 

Cel care l-a sfatuit pe Laurentiu Reghecampf sa mearga la politie din cauza santajului a fost chiar patronul Stelei, Gigi Becali. Sotul Anei Maria Prodan a organizat astazi o conferinta de presa in care a precizat cum s-a ajuns la flagrantul organziat de politistii bucuresteni.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.