Ana Maria, suparata foc pe Liviu Varciu:"Tu nu ai fost in stare sa ma inviti la o cafea in Dorobanti si pleci cu un autobuz plin de pitipoance in toata Romania?!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:17

Noul sezon de la "Roata Norrocului" a debutat furtunos pentru Liviu Varciu si asistenta lui, Ana Maria Barnoschi.

Daca cineva isi inchipuia ca Liviu Varciu si Ana Maria vor face pace si se vor intelege de minune in acest nou sezon de la "Roata Norocului" va inselati deoarece nici nu au inceput bine emisiunea ca au si aparut certurile si micile sicane specifice cuplului.

Ana Maria s-a declarat foarte suparata deoarece toata vara Liviu nu a avut timp sa o invite la o cafea in celebrul cartier de fite Dorobanti, in schimb a plecat

prin tara cu un autobuz plin de fete: Adica, toata vara tu nu m-ai scos la o cafea in Dorobanti, dar pleci si te plimbi prin tara cu un autobuz plin de pitipoance?! URMARESTE VIDEO si vezi DIALOGUL de senzatie dintre cei doi, ce a urmat te va face cu siguranta sa razi!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”