Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată în rochie albă de mireasă. Tânăra și Gabriel Vasiliu urmau să se cunune religios chiar luna aceasta: „I-am dus rochie de mireasă, pantofi, sicriu alb”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 sep 2024, 15:22

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul Anei Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei. Familia tinerei a făcut mai multe dezvăluiri în ceea ce privește modul în care aceasta va fi înmormântată!!

Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, va fi înmormântată în rochie albă de mireasă, potrivit informațiilor furnizate de familie pentru Wowbiz.ro.

Citește și: „Fiul meu e distrus pe viață”. Decizie de ultimă oră luată de soacra Anei Maria Vasiliu. Nu se știe dacă fostul concurent de la ”Puterea dragostei” va putea participa la înmormantarea soției

Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată în rochie albă de mireasă

Familia așteaptă cu sufletul îndurerat repatrierea trupului neînsuflețit al Anei Maria Vasiliu, tânăra ucisă în Olanda. Potrivit informațiilor furnizate de apropiați pentru Wowbiz.ro, aceștia au trimis deja în Olanda rochia de mireasă pe care Ana urma să o poarte la nunta cu Gabriel Vasiliu, planificată chiar pentru această lună.

Citește și: „Fiul meu e distrus pe viață”. Decizie de ultimă oră luată de soacra Anei Maria Vasiliu. Nu se știe dacă fostul concurent de la ”Puterea dragostei” va putea participa la înmormantarea soției

Din nefericire, în loc să fie îmbrăcată în rochia de mireasă pentru ziua nunții, Ana Maria va fi condusă pe ultimul drum, îmbrăcată în aceeași rochie albă, într-o ceremonie sfâșietoare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

„Nu ne-am așteptat la așa ceva, i-am plătit funeraliile, am plătit tot, că nu ne-am așteptat la așa ceva. I-am dus rochie de mireasă, pantofi, sicriu alb, noi cu bănișorii, ne-am împrumutat ca să-i trimitem acolo. Ne-am ocupat de tot. Tot am plătit”, a dezvăluit soacra Anei Maria Vasiliu, pentru Actualitatea.net.

Fostul soț al Anei Maria Vasiliu vrea ca tânăra să fie înmormântată la Ploiești

Subiectul înmormântării ar fi creat tensiuni între cele două familii, amplificând durerea momentului. Fostul soț al tinerei ar fi insistat ca ea să fie înmormântată la Ploiești, ceea ce a stârnit controverse. Familia lui Gabriel Vasiliu, actualul soț, susține că intervenția fostului soț ar fi motivată de aspecte financiare.

Citește și: Sora Anei Maria Vasiliu, mesaj disperat în mediul online: „Vă rog din suflet” Ce îi imploră Larisa pe cei care distribuie poze cu sora ei

„Nu pot să cred așa ceva... Că noi acum nu putem să o aducem nici la Rovinari, că i-a făcut copilul (n.red Gabriel Vasiliu, soțul Anei-Maria) procură la soț să o aducă acasă și ne-au amenințat peste tot că nu ne dă fata. Și până la urmă ne-a sunat copilul și ne-a zis: mamă, lasă-i să o ducă unde vor, nu vă mai supărați, vă rog eu frumos.

Pentru că bărbatul ei, fostul ei bărbat, luptă cu dinții să o ia. Pentru că știe că poate are bani în cont, pentru că, copilul meu nu are conturi cu ea. El e singur săracul, nu are nimic. Nimic nu au, el, cel puțin, nu are nimic”, a spus mama lui Gabriel Vasiliu, pentru Actualitatea.net.