Ana Morodan a plâns la "40 de întrebări" cu Denise Rifai. Ce i-a spus mama ei chiar cu două minute înainte de a muri!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 dec 2021, 08:03

Ana Morodan, în lacrimi, vorbind despre pierderea mamei sale

Sursa: Kanal D

Ana Morodan a rememorat pierderea mamei sale și a plâns în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Pe patul de moarte mama Anei Morodan i-a spus acesteia să fie bună cu toată lumea. "Nu știu dacă mi-a ieșit", a comentat celebra bloggeriță.

"Ați simțit moartea mamei ca pe o eliberare?", a întrebat-o Denise Rifai pe Ana Morodan.

"Da. Chiar da! În primul rând am simțit-o pentru ea, acea eliberare. În al doilea rând pentru mine, a fost îngrozitor să văd așa ceva.

Mama a fost diagnosticată cu cancer la 7 organe. În ultima săptămână nu mai mânca decât înghețată. Și s-a dus splendid, exact fiind maică-mea, splendid.

A spus, tot așa, cuvinte puține, care sunt esențiale pentru viața mea sau pentru mine și s-a dus.

M-am bucurat, sincer, nu mai puteam să o văd așa. Nu era viață ce trăia, nu mai era viață!

Mi-a spus chiar înainte să se ducă de tot, cu două minute înainte... Mi-a zis: Ana, să fii bună că viața e grea! Să fii bună cu toată lumea și să te lupți.

Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui", a spus, cu lacrimi în ochi, Ana Morodan, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ana Morodan, în lacrimi la ''40 de întrebări cu Denise Rifai''! Ce a făcut-o pe bloggeriță să cedeze? Un interviu de exceptie, duminică, de la 22:30, pe Kanal D

Ana Morodan a plâns la "40 de întrebări" cu Denise Rifai. Ce i-a spus mama ei chiar cu două minute înainte de a muri!

Ana Morodan și-a pierdut, în decurs de un an, tatăl, bunicul, bunica și mama. În timp ce mama ei se afla în spital, diagnosticată cu cancer în fază terminală, Ana Morodan și-a îngropat tatăl, bunicul și bunica, aceștia murind în aceeași săptămână. 

"Contesa digitală" a demonstrat cât de puternică poate fi, trecând peste aceste tragedii și făcându-și un nume mare în lumea blogurilor și, în general, a internetului de la noi.

Tatăl, bunicul și bunica Anei Morodan au murit în decurs de o săptămână, iar la câteva luni distanță s-a stins din viață și mama ei. 

Ana Morodan s-a ocupat singură de înmormântarea celor dragi, mărturisind că a învățat ce tradiții erau de înmormântări de la cineva de la firma de pompe funebre. 

În decurs de un an i-a pierdut pe cei mai dragi oameni din viața ei, încheind și cea mai lungă relație pe care a avut-o, de 8 ani și jumătate.

Citeste si: Ana Morodan se laudă că are cinci iubiți. După ce a pus capăt unei relații de opt ani, admiratorii au început să roiască în jurul ei