Ana Morodan, în lacrimi la ''40 de întrebări cu Denise Rifai''! Ce a făcut-o pe bloggeriță să cedeze? Un interviu de exceptie, duminică, de la 22:30, pe Kanal D

Autor: Diana Tilă

Ana Morodan va fi invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la 22:30, pe Kanal D.

Ana Morodan este următoarea invitată la "40 de întrebări cu Denise Rifai". Vedeta va răspunde la cele mai controversate şi emoţionante întrebări din cariera s-a, dar şi din viaţa personală.

Citeste si: „Vă este frică de soție?” Răspunsul lui Victor Ciorbea a uimit-o pe Denise Rifai. Ce condiții i-a pus politicianul soției înainte de căsătorie

Ana Morodan în lacrimi la ''40 de întrebări cu Denise Rifai''

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România, iar în prezent se bucură de un succes enorm. Ea a apărut la mai multe emisiuni televizate, ajungând să fie cunoscută și îndrăgită de mulți oameni. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că viața ei nu este perfectă. 

Ana Morodan a izbucnit în lacrimi în timpul interviului realizat de Denise Rifai. Ce a făcut-o pe celebra bloggeriță să cedeze?

Bloggerița a izbucnit în plâns în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", când a trebuit să vorbească despre pierderea celei mai dragi persoane din viața sa, mai exact mamei ei. Ana și-a pierdut și părinții și bunicii în decurs de doar un an.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Victor Ciorbea a avut sau nu nota scăzută la purtare din cauza comportamentului? "Eram foarte coleric!"

Primul care s-a stins din viață a fost tatăl ei, bărbatul a murit din cauza unei căzături, iar în următorul an mama ei a pierdut lupta cu cancerul. 

"Vă atacă bloggerii din invidie?", "Ce nu vă puteți cupăra cu bani?", "Fericirea dumneavoastră se măsoară în carate?", "Faceți des crize de isterie?", "De ce fugiți de căsătorie?", "Ați simțit moartea mamei ca pe o eliberare?", "Când nu v-a

mai fost rușine?",     acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Ana Morodan va trebui să răspundă în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Urmărește o ediție excepțională a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”  duminică, 19 decembrie, de la ora 22:30! Poți urmări emisiunea atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro,

accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe smartphone, tabletă sau laptop.