Ana Morodan se laudă că are cinci iubiți. După ce a pus capăt unei relații de opt ani, admiratorii au început să roiască în jurul ei

Autor: Madalina Maftei

Ana Morodan are cinci iubiti

Sursa: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan se laudă că are cinci iubiți. După ce a pus punct unei relații de lungă durată, aceasta își trăiește viața din plin.

Ana Morodan este o figură extrem de apreciată în showbiz, dat fiind entuziasmul și nebunia de care dă dovadă de fiecare dată când apare pe micile ecrane. Recent, invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Ana a dezvăluit că are cinci iubiți.

Ana Morodan, rupe gura târgului! Vedeta se laudă că are cinci iubiți

Ana Morodan a pus punct unei relații cu un bărbat cu care se iubea de opt ani de zile.

Deși nu a vrut să vorbească despre motivele despărțirii, aceasta a preferat să vorbească despre ceea ce se întâmplă în viața ei în prezent. Vedeta se laudă că are cinci iubiți.

”Iubiții mei mă plac așa cum sunt! În zilele în care am treabă, stau la casele lor, dar în weekend se întorc multe scaune și multe licori. 

De ce să am unul, dacă pot să am cinci? E ca și cum mi-ai cere să am un singur inel. Ei știu unul de celălalt. Nu sunt orgii, așa cum vă imaginați! Fiecare vine în ziua lui, e totul organizat.

Nu am propus nimănui nimic. Eu am zis că nu vreau relație serioasă, nu vreau să mă căsătoresc. Vrei? Bine, superb! 

Ei știu unul despre celălalt? Ce-ți închipui, că mă iubesc de se tăvălesc pe jos?! Doi au făcut COVID-19 și am rămas doar cu trei o perioadă, ceea ce a fost cam plictisitor. Fără glumă, toți sunt niște oameni fără responsabili, niciunul dintre ei nu este căsătorit”,  a povestit Ana Morodan în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce spune Ana Morodan despre bărbatul cu care a fost împreună timp de opt ani

Ana Morodan a pus capăt relației cu bărbatul alături de care s-a iubit timp de opt ani în 2020. Aceasta nu a vorbit prea mult despre el nici când erau împreună, și nici după ce s-au despărțit. Însă, la un moment dat a dezvăluit că nu regretă ceea ce a trăit alături de el și îl admiră în continuare.

”Cred sus și tare că nicio experiență trecută nu e timp pierdut și nu am nicio veleitate pentru regret. Cu atât mai mult cu cât relația mea de 8 ani a fost cu Superman, un bărbat foarte smart, pe care-l admir tare și alături de cale am devenit a better Morodan”,   povestea Ana Morodan, într-un interviu.

Citeste si: Ana Morodan vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ana Morodan, invitată la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Celebra Ana Morodan sau ”Regina Digitală” este invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta va fi supusă la o serie de întrebări picante despre viață personală, online și despre temerile cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

Urmărește un interviu incendiar cu Ana Morodan, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citeste si: Ce vârstă are și cine este, de fapt, Ana Morodan. Totul despre „contesa digitală”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.