Ana Otvoș a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Alin! Bijuteria, din aur alb, cu diamant

Autor: Radu Constantin
Actualizat: 07 sep 2020, 05:00

Ana Otvoș a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alin.

Ana Otvoș a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Alin. Războinica de la Exatlon sezonul 2 și-a afișat bijuteria din aur alb cu diamant la antrenamentele pe care le-a avut zilele trecute. De altfel, este singura bijuterie pe care Otvoș o poartă atunci când este la sală.

Ana și Alin au o relație de câțiva ani iar cei doi s-au cunoscut tot în sala de sport.

”Aici ne-am cunoscut. Automat am fost atras de fizic. E atentă, e drăgăstoasă, are o inteligență deosebită, e dură, deci nu te joci! Ana este singura femeie cu care aș face copii”, mărutrisea Alin cu ceva vreme în urmă.

Citeste si: Ana Maria Otvos, proaspat revenita de la “Exatlon”, ne-a dezvaluit adevaratul motiv pentru care s-a apucat de sport

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Ana Maria Otvos de la EXATLON, femeia plina de muschi din Echipa Razboinicilor

Cei doi vor participa peste câteva zile la nunta lui Beatrice Olaru, iar acest eveniment pare să-l fi ”inspirat” oarecum pe Alin, care după 3 ani și jumătate de relație a cerut-o pe Ana în căsătorie. În plus, Otvoș a fost văzută, zilele trecute, probând o rochie de mireasă a unei celebre creatoare.

 

Taguri: