Ana Porgras a spus tot adevărul despre relația cu Zanni: "S-a înfiripat o..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 08:40
Ana Porgras a confirmat ce fel de relație are, de fapt, ea și Zanni de la Survivor România
Sursa: Facebook

Ana Porgras a spus adevărul despre relația cu Faimosul Zannidache de la Survivor România.

Fosta gimnastă de performanță Ana Porgras a spus care este, de fapt, relația dintre ea și Zannidache, alături de care a concurat la ”Survivor România”.

Citeste si: EXCLUSIV Mesajul Anei Porgras pentru Zanni, la întoarcerea în țară, după eliminarea din competiția Survivor Romania 2021

Adevărul despre relația dintre Ana Porgras și Zanni 

Pe durata participării la competiție s-a tot comentat pe marginea relației pe care fosta gimnastă ar avea-o cu Zannidache.

Sportiva, care a revenit în țară din Republica Dominicană,  a explicat acum care este de fapt legătura dintre ea și Zanni.

„Ne-am cunoscut la probele sportive, înainte de a pleca în Dominicană. În prima fază, când l-am văzut, am spus: „Doamne ferește! Ce este cu el?!”. Când îl vezi prima dată, ai tendința să îl judeci după aparențe. Apoi, ne-am mai întâlnit la analize, la filmările pentru show și am mai stat de vorbă.

Am avut ocazia să îmi dau seama cum gândește. Chiar dacă are doar 24 de ani, este foarte matur în gândire, este drept, realist. Asta ne-a apropiat, mie îmi place să am în jur oamenii care gândesc sănătos. S-a înfiripat o prietenie care a venit natural(...) În timpul showului mi s-a confirmat că gândim cumva la fel” 
a declarat Ana Porgras, pentru viva.ro. 

Concurenții de la Survivor România au văzut apropierea dintre Ana Porgras și Zanni, dar și telespecatorii au observat că cei doi se sprijineau reciproc și se ajutau cel puțin din punct de vedere psihic. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ana Porgras a dat cartile pe fata in direct:"NU sunt iubita lui Zanni. Intre noi este ceva mai presus decat..." Ce dezvaluiri face frumoasa Faimoasa despre Zanni, dar si despre eliminarea ei de la Survivor Romania 2021

„Când am plecat, i-am lăsat porția mea de orez, pentru că nu apucasem să mănânc înainte de consiliul de eliminare și, când am fost să îmi iau ghiozdanul, i-am dat-o.(...) N-am cum să nu mă gândesc la el, pentru că mă uit la emisiune și nu este niciun secret că îl susțin. Mi-e dor de momentele în care eram acolo, da, și de el ”,  a mai spus fosta gimnastă, pentru aceeași sursă citată.

Jador, despre Ana Porgras și Zannidache

Ana Porgras a fost una dintre cele mai apreciate concurente din tabăra Faimoșilor de la Survivor România. Faimoasa a părăsit competiția după după ce a fost nominalizată spre eliminare de Jador.

Jador a  declarat că nu i-a părut rău doar că a plecat una dintre cele mai bune coechipiere ale sale, ci și că a despărșit o „iubire”, după cum chiar el a spus în exclusivitate la WOWbiz.ro. 

Citeste si: Cum a caracterizat Jador fiecare concurent de la Survivor Romania! Ce a putut spune despre Culita si Roxana Nemes. Teo a ramas fara cuvinte la sfarsitul interviului

„Zanni și-a dat seama că îl iubește lumea în momentul în care a ieșit favorit.

Eu am despărțit o iubire (n.r.- Ana Porgas și Zanni), așa s-a văzut la televizor și era normal să fiu penalizat de oameni. Au făcut foarte bine, dacă ei au crezut asta. S-au luat de mine un pic, nu are nimic.
Eu nu am crezut că Ana o să plece, am crezut că este votată, am crezut că noi toți de acolo suntem votați. La un moment dat toți ieșim și o să fie unul singur acolo, cu trofeul, și o să fie smecher”,   a declarat  Jador , imediat după ce a ieșit din competiția Survivor România.