Ana Porgras a trecut printr-o despărțire dureroasă. Fosta concurentă de la Survivor a fost implicată într-o relație toxică: "La început nu aveam puterea să îi spun "NU", dar ochii care nu se văd, se uită"

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 oct 2021, 15:13

Ana Porgras a trecut printr-o despărțire dureroasă

Sursa: Instagram

Ana Porgras a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea prin care a trecut de curând. Faimoasa a fost implicată într-o relație toxică care i-a făcut foarte mult rău.

Se pare că fostei concurente de la Survivor România nu prea îi surâde norocul în dragoste. Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea dureroasă prin care a trecut, după ce a pus capăt unei relații toxice.

Ana Porgras a trecut printr-o despărțire dureroasă. Fosta concurentă de la Survivor a fost implicată într-o relație toxică

Ana Porgras a declarat, pentru Wowbiz.ro, că a trecut printr-o despărțire dureroasă, după ce a fost implicată mai mult timp într-o relație, alături de un bărbat toxic care nu o mai făcea fericită.

Fosta concurentă de la Survivor România și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama prin care a trecut. Aceasta a avut o relație de lungă durată, însă după o perioadă de timp nu se mai simțea fericită alături de bărbatul lângă care se vedea până la sfârșitul vieții, astfel, bruneta a decis să pună capăt relației. Deși separarea de partenerul ei a fost grea și marcantă, aceasta are un singur regret, acela că nu a recurs mai devreme la despărțire, și a acceptat să trăiască într-un mediu toxic.

 "Am trecut printr-o relație toxică, din păcate a durat și foarte mult. Era săgetător. A fost toxică, îmi pare rău că a durat mai mult decât trebuia.

Nu mai eram fericită de o bună perioadă de timp, realizam asta, dar nu reușeam să mă desprind de acolo. Mă bucur că am trecut peste.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eram ciudată, nu mai eram eu, nu mă mai simțeam eu. Eu pot spune că nu mă mai simțeam eu, nu mai eram fericită, tot ce se întâmpla în jurul meu era o nefericire, nimic nu mă mai făcea fericită, putea să îmi facă toate poftele. Asta pentru că trăiești niște momente din trecut, deși nu aș vrea să vorbesc mai mult despre asta.", a declarat Ana Porgras, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro. 

Citeste si: Ana Porgras se pregătește de nunta? Faimoasa de la „Survivor România 2021” a arătat tuturor inelul

Ana Porgras:"Când am conștientizat că nu e ok, mi-am făcut bagajele și am plecat"

Ana Porgras a stata într-o relație toxică o bună perioadă de timp, însă, când a conștientizat că lucrurile nu merg deloc pe făgașul normal, și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu partenerul ei.

În sufletul faimoasei s-au dat lupte grele, cu greu s-a abținut să nu-i răspundă fostului iubit.

 "Am plecat de unde eram, m-am detașat, am blocat telefonul. E greu să ieși dintr-o relație toxică, pentru că e obișnuința care te ține acolo, lucrurile pe care le faci și de care nu poți să te desprinzi.

Când am conștientizat că nu e ok, mi-am făcut bagajele și am plecat și am spus că oricât de greu mi-ar fi, o să reușesc să fac treaba asta.

Și am reușit. Pentru mine rețeta a fost să nu mai am niciun contact. La început nu aveam puterea să îi spun "Nu", dar „ochii care nu se văd se uită”. De asta am hotărât să plec din situația în care eram și să sper că la un moment dat nu o să mai simt nevoia să răspund la telefon, chiar dacă mă căuta.", a mai spus Ana Porgras.

Citeste si: Ana Porgras, primele imagini alături de noul iubit! Ce doi au plecat în vacanță în Viena