Ana Porgras, declaratie emotionanta dupa ce Zanni a castigat Survivor Romania 2021. REACTIA Faimosului cand a auzit-o!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 iul 2021, 10:05
Reactia Anei Porgras dupa ce Zanni a castigat Survivor Romania 2021

Ana Porgras a fost alaturi de Zanni atat in timpul competitiei cat si fizic in Marea Finala Survivor Romania 2021.

Zanni a fost desemnat castigatorul Survivor Romania 2021 intr-o ceremonie plina de suspans si adrenalina. Prezentatorul reality-show-ului Daniel Pavel a anuntat castigatorul competitiei in uralele Faimosilor care au venit special in Dominicana pentru a-l sustine pe Zanni:" De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să rescunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape. Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie.

Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștințța. Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Ana Porgras, declaratie emotionanta pentru Zanni dupa ce a castigat Marele Trofeu

Citeste si: EXCLUSIV! Alex Velea, DECLARATII IN PREMIERA dupa ce Zanni a castigat Survivor Romania 2021. Ce va face FAIMOSUL cu banii imediat ce va ajunge in tara

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La scurt timp dupa ce Daniel Pavel a anuntat castigatorul, prima care l-a imbratisat pe Zanni si care a marturisit ca este extrem de fericita pentru el a fost Ana Porgras:" „Sunt foarte mândră de tine. Te simți în momentul ăsta cum mă simțeam eu la mondiale.

Mă simt ca și cum aș privi un campion olimpic. Felicitările mele. Ai luptat ca un adevărat campion, din prima zi când ai intrat în Survivor.”  

Survivor Romania 2021. Zanni si Elena Marin, gesturi uluitoare in Marea Finala

Citeste si: EXCLUSIV! Alex Velea, DECLARATII IN PREMIERA dupa ce Zanni a castigat Survivor Romania 2021. Ce va face FAIMOSUL cu banii imediat ce va ajunge in tara

Insa cele mai susrpinzatoare declaratii vin din partea lui Zanni si ale Elenei Marin care au ingropat securea razboiului si s-au imbratisat la final. Castigatorul Survivor Romania 2021 a recunoscut ca:" Sunt convins ca Elena este o fata matura, isteata. Eu chiar am sustinut mereu ca Elena in sinea ei ma apreciaza si crede ca merit. Nu poti sa lasi garda jos pentru ca toti am fost pe cont propriu.

Nu o judec pe Elena si cred ca ea crede ca eu meritam asa cum si eu cred ca si altii meritau.  La randul ei, Elena Marin a recunoscut ca cel mai bun merita sa castige, iar Zanni cu siguranta are nevoie de acest premiu:" Mi-am dorit ca cel mai bun sa castige. Zanni are nevoie de acest premiu si il felicit cu aceasta ocazie.
Intr-un final trofeul a ajuns la el."
 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.