Ana Porgras, primele declaratii despre relatia dintre ea si Zanni de la Survivor Romania: ''În momentul în care mi-am deschis telefonul...''

Author: Răzvan Angelescu
Actualizat: 28 iul 2022, 00:45
Ana Porgras, mărturisiri la emisiunea ”În Oglindă”
Sursa: Captură YouTube

Invitată la emisiunea theXclusive, gimnasta Ana Porgras a vorbit despre zilele petrecute în Republica Dominicană și cât de dificil i-a fost departe de familia ei.

Faimoasa Ana Porgas a mărturisit pentru emisiunea "În Oglindă", prezentată pe canalul de Youtube theXclusive, faptul că reality-ul ”Survivor România 2021” a învățat-o că cel mai important lucru din viața unui om este familia.

Ana Porgras a făcut declarații despre experiența Survivor România

Gimnasta a mai adăugat faptul că, de mai multe ori, pe parcursul emisiunii se gândea la mama ei și se abținea extrem de greu cu gândul că nu poate vorbi cu aceasta.

”În momentul în care mi-am deschis telefonul, i-am zis mamei mele că cel mai important lucru pe care l-am învățat aici este să apreciez familia. Mie nu mi-a fost greu să trăiesc experiența asta Survivor cu tot ce înseamnă ea, mi-a fost greu să nu o aud,  să nu vorbesc cu ea și avem momente în care nu mă gândeam la nimic altceva, în afara de ea și sora mea.

Nu exista nimic altceva în creierul meu și am învățat să apreciez familia, cu tot ce înseamnă ea. Fiecare lucru pe care îl făceam, îl făceam cu gândul la familia de acasă. ”, 
a mărturisit gimnasta.

Faimoasa Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România 2021 în luna aprilie, după ce a fost nominalizată de Jador și Sebastian Chitoșcă. A atras atenția publicului destul de repede și a stârnit un val de reacții în mediul online după ce a fost eliminată. 

Citeste si: Ana Porgras a spus tot adevărul despre relația cu Zanni: "S-a înfiripat o..."

 Ce a fost între Ana Porgas și Zannidache?

Fanii show-ului ”Survivor România 2021” s-au gândit că între cei doi s-ar fi înfiripat sau s-ar înfiripa o poveste de dragoste, însă Zanni neagă că ar fi existat vreodată așa ceva. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Chiar dacă nu-mi convine, trebuie să spun. Toți mă întrebau de ce nu stau cu Ana. Vă zic acum de ce nu stau cu Ana, dar o să încerc să descriu totul, atât cât să înțelegeți voi, dar să nu fiu răutăcios, să mă las afectat de treaba asta și să o pun pe Ana într-o lumină proastă.

După finală, Ana a venit: "Zanni în sus, Zanni în jos"...

Niciodată nu am fost îndrăgostit de Ana, m-am împrietenit cu Ana înainte de Survivor. M-am îndrăgostit la Ana de calmitatea ei, blândețea ei, asta mi-a plăcut la ea. De asta am eu nevoie, de oameni buni și blânzi lângă mine. Și eu am frustrări, ea mă îmbuna, râdea la glumele mele și ne potriveam, nu ca și cuplu, că nu am fost... Am intrat în competiție, acolo văzând că sunt numai șerpălăi, numai mincinoși, nu-mi venea să cred că trebuie să stau 7-8 luni de zile cu ei și, la un moment dat, a venit Ana. A

fost refugiul meu, cu ea stăteam, cu ea găteam, era liniștea de care aveam nevoie. Tot cu ea luptam pe trasee, eram mândru de ea, că le poate face, ea de mine... Niciodată nu am bănuit-o că are alte intenții. Am fost acolo, i-am spus: "Lasă, Ană, îți arăt eu recunoștința mea". După m-am dus cu Ana în cameră, mi-a zis că îi e dor de mine, i-am zis că mi-a fost dor de ea...

Nu voiam să o rănesc pe Ana, nu știam dacă ea vrea ceva cu mine. Mă gândeam că nu știu cum să-i spun că nu vreau ceva cu ea, o iubesc ca om, nu că hai să ne iubim...(...) Nu mai era prezentă cu noi în petrecerea aia, nu mai era ea, ofta...I-am cerut telefonul să stau și eu pe Instagram și nu mi l-a dat din prima, mi l-a dat cu greu. După, am avut o discuție cu cineva... pe urmă i-am cerut tot așa telefonul, iar mi l-a dat greu, s-a uitat așa la mine și m-a băgat ea pe Instagram... Am intrat în WhatsApp, am văzut un mesaj(...) De atunci nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit", a mărturisit artistul la TeoShow.

 

Citeste si: Ce a făcut Zanni când a aflat că fratele său a murit? ”Prima oară am crezut că e o glumă, am văzut niște poze, am văzut știrile. Am plâns... ”

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.