Performanța în gimnastică se leagă de numele Anei Porgras, sportiva care a reușit să obțină mediala de aur. Acum, Ana Porgras vrea să demonstreze că este o adevărată supraviețuitoare, motiv pentru care a acceptat să participe la Survivor România.

Ana Porgras este o fostă gimnastă, iar în spatele performanțelor pe care le-a obținut de-a lungul timpului stau ore în șir de antrenamente și sacrificii pentru ca totul să iasă perfect. Este o fire ambițioasă, hotărâtă să câștige, lucru care va cântări mult în cadrul competiției Survivor România. Sportiva are o siluetă de invidiat, în prezent având o înălțime de 1,65 metri și o greutate de 56 de kilograme.

CV Ana Porgras. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

Pentru Ana Porgras, probele de la Survivor România cu siguranță vor fi ceva mai ușor de înfruntat, având în vedere că ani buni s-a antrenat pentru a ajunge campioană la gimnastică, lucru pe care l-a și obținut. Sportiva a câștigat o medalie de aur la bârnă, la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, aceasta fiind cea mai importantă victorie a ei. De-a lungul carierei, Ana Porgras a reușit să strângă mai multe medalii, mândrindu-se cu o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 si o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009. 

Deși avea toate datele pentru a obține nenumărate victorii, Ana Porgras a fost nevoită să se retragă din viața sportivă la doar 18 ani, înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, după o serie de accidentări.

Date Biografice Ana Porgras

Vârstă: 27 ani

Înălțime: 1,65 metri

Greutate: 56 kilograme

Echipă: Faimoșii

Ana Porgras s-a născut pe 18 decembrie 1993 și este din Galați. Sportiva și-a început cariera în gimnastică la doar patru ani, atunci când a fost selecționată de antrenorii Agripina și Paul Gâlea. De-a lungul carierei, Ana Porgras a obținut mai multe medalii, atât în competițiile individuale, cât și cu echipa României. 

Ana Porgras va face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România și își dorește să promoveze imaginea femeii puternice, care poate face unor condiții grele și se poate descurca indiferent de situație.

"Cred ca voi face fata acestei provocari. Am foarte multa rabdare cu oamenii in viata de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i intelege. Sunt sensibila, dar compensez prin forta fizica, sunt toleranta si vad partea buna a lucrurilor. Cel mai mult imi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru ca noi vorbim zilnic. Imi este frica sa nu ma accidentez pe trasee, incerc sa analizez care este cea mai buna abordare a lor", a declarat Ana Porgras.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Ana Porgras pe Instagram

După ce s-a retras din viața sportivă, Ana Porgras a decis să se ocupe mai mult de felul în care arată, astfel că a trecut printr-o schimbare radicală de look. Fosta gimnastă postează pe instagram fotografii din vacanțe, dar și din sala de antrenament, dorind să arate că deși nu mai face sport de performanță, activitatea fizică nu lipsește din viața ei.