Anca și Costel și-au pierdut viața când se întorceau din concediu, alături de cei doi copii. Cum s-a petrecut accidentul

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 iul 2024, 13:44

O întreagă familie și-a pierdut viața în accidentul de pe E85

Sursa: Facebook: Anca Colibaba

O întreagă familie și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier luni, 1 iulie, pe drumul E85 din Suceava. Iată cine sunt cele cinci victime!

Ana și Costel sunt cei doi soți care și-au pierdut viața alături de copiii lor, într-un tragic accident rutier produs în localitatea suceveană Cumpărătura. Autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu o cisternă.

O întreagă familie și-a pierdut viața în accidentul de pe E85

Potrivit Antena3CNN, într-o dimineață tragică în localitatea suceveană Cumpărătura, viața Ancăi Colibaba, asistent veterinar, și a soțului ei, Costel Lăzărescu, s-a sfârșit într-un accident rutier devastator.

Cei doi soți, părinți ai doi băieți, se aflau într-un autoturism care tracta o platformă cu un alt vehicul atunci când au fost implicați într-un impact cu o autocisternă. Potrivit informațiilor furnizate de Fanatik, aceștia se întorceau din concediu.

Citește și: Cum s-a petrecut accidentul cumplit de pe Drumul Morții E85. Cinci persoane au decedat, iar o alta a fost transportată la spital

În urma coliziunii violente, toți cei cinci ocupanți ai autoturismului au pierit, fiind rămași încarcerați și inconștienți pe locul accidentului. Alături de Anca și Costel au pierit și cei doi copii ai lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Accidentul a avut loc pe Drumul Național E85, lângă comuna Bosanci din județul Suceava.

Autoritățile au intervenit rapid la fața locului, iar echipajele de descarcerare și de prim ajutor au făcut tot posibilul pentru a salva vieți. Din nefericire, toate eforturile au fost în zadar, iar medicii nu au putut decât să constate decesul celor cinci persoane implicate în accident.

O persoană din autocisternă, conștientă, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Din nefericire, celelalte cinci victime, aflate în autoturism, au fost găsite încarcerate și inconștiente.

Traficul a fost deviat în zonă

Pentru a gestiona situația traficului, reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași au anunțat devierea circulației, notează sursa menționată anterior. Traficul pe sensul Fălticeni – Suceava este redirecționat prin Bosanci, iar pe sensul Suceava – Fălticeni prin Ipotești. Circulația rămâne perturbată până la finalizarea intervențiilor și eliberarea carosabilului.

Citește și: Accident mortal pe DN6 la ieșirea din Băile Herculane: Un motociclist de 45 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat într-un TIR

„Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe raza localității Cumpărătura, pe Drumul Morții E85, între o autocisternă și un autoturism care tracta o platformă cu un alt autoturism.”, a transmis ISU Suceava.

Persoana transportată la spital cu răni ușoare este șoferul vehiculului de mare tonaj implicat în accident. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei și pentru a determina cine se face vinovat de producerea acestui grav incident rutier.