Ana și Lucas, viitori părinți, și-au pierdut viața în luna de miere, după ce mașina în care se aflau a intrat sub un TIR, în Cluj

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 iun 2023, 09:20

Ana și Lucas, doi polițiști din Cluj, au murit, după ce mașina în care se aflau a ajuns sub un TIR, într-o curbă. Bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a lovit de TIR-ul condus de un șofer ucrainean.

Ana și Lucas abia făcuseră nunta și se pregăteau pentru nașterea copilului lor, când și-au pierdut viața, în Cluj, în urma unui accident rutier. Ambii erau polițiști și abia își începuseră luna de miere. 

Doi soți au murit, în Cluj, în urma unui accident rutier

Ana și Lucas făcuseră nunta de puțin timp, iar o zi la fel de mare pentru ei se apropia, căci aceasta era însărcinată.

Cei doi se aflau în luna de miere, atunci când și-au pierdut viața. Cei doi se îndreptau spre Oradea, unde trebuiau să își serbeze căsătoria. La un moment dat, într-o curbă, Lucas a pierdut controlul volanului, iar mașina a ajuns sub un TIR.

Cununia civilă a avut loc în Vaslui, în urmă cu nici două săptămâni, iar bucuria a fost cu atât mai mare, cu cât cei doi așteptau nașterea copilului lor.

Accidentul mortal a avut loc în județul Cluj, în localitatea Șaula. Ana, 24 de ani, și Lucas, în vârstă de 23 de ani, plecaseră din Cluj și mergeau spre Oradea. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe contrasens, acolo unde a ajuns sub un TIR.

Citește și: Cum și-au pierdut viața, de fapt, cei 5 miliardari pe submarinul Titan. Rezervele de oxigen nu se epuizaseră în momentul tragediei

Cei doi tineri au rămas blocați între fiarele mașinii și, conform lui Iulian Timsa, IPJ Cluj, echipajul medical, care s-a deplasat la fața locului, nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Colegii de serviciu ai celor doi continuă cercetările

Oamenii legii, colegii celor doi soți, au deschis dosar penal și continuă cercetările, pentru a afla, cu exactitate, cauzele producerii incidentului. Ana și Lucas urmau să devină părinți peste o jumătate de an, în timp ce cununia religioasă urma să aibă loc în luna august a acestui an.

„Din cate am inteles, pacat, chiar aveau o săptămână de la nunta si plecau in luna de miere la Oradea, la băi”, a transmis un martor, conform observatornews.ro. 

Tânăra lucra pe post de agent rutier la Huedin, ulterior, fiind transferată la IPJ Cluj. El lucra în cadrul unei structuri de elită din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, iar tatăl lui era instructor auto, în Vaslui.   „Din păcate, vorbim de doi poliţişti încadraţi recent în sistem. Unul dintre ei desfăşura activitatea în cadrul serviciului de Resurse Umane, iar celălalt în cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale", a mărturisit Dan Saltelechi, EUROPOL.

Citește și: Un copil de patru ani și-a pierdut viața, după ce amantul mamei a provocat intenționat un accident rutier, în Suceava. Acesta și soțul femeii au făcut manevre periculoase

TIR-ul era condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Ucraina, care a scăpat cu viață. Conform ISU Cluj, în ciuda incidentului, nu a fost înregistrată nicio scurgere de gaze, întrucât cisterna era goală.

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.