ANAF a cerut INVENTARUL bunurilor deputatului Elena Udrea pentru a putea sti pe ce urmeaza sa puna SECHESTRU

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:00

Elena Udrea a primit inca doua lovituri grele. O noua cerere de arestare in dosarul „Gala Bute” a fost trimisa de procurori Camerei Deputatilor.

Nimic nu pare sa o demoralizeze, insa, pe fosta prima blonda a politicii. A venit la DNA la fel de stralucitoare ca in vremurile bune! Dupa cinci zile petrecute dupa gratii, Elena Udrea a respirat, astazi, aerul libertatii doar pentru cateva minute, de la poarta arestului pana la usa dubei.

Aparitia ei, pret de cateva secunde n-a fost deloc de trecut cu vederea. Arestul nu a schimbat-o deloc.

Elena Udrea a avut grija sa afiseze aceeasi imagine impecabila. Eleganta ca intotdeauna si aranjata din cap pana in picioare a descins in curtea DNA ului, tot pe tocuri!

Daca in ultimele trei zile inainte sa ajunga dupa gratii era imbracata cu acelasi palton gri, in semn de protest fata de decizia instantei, intre timp, si-a recuperat, se pare, o parte din luxoasa garderoba care a facut-o celebra.

Paltonul alb, de firma, o pereche de pantaloni negri eleganti si pantofi stiletto, cu tocuri inalte, ca in vremurile bune. Ba, mai mult, coafura rezista chiar si in conditiile vitrege despre care se vorbeste ca ar avea parte fostul ministru in arest. In plus, zambetul cuceritor e acelasi! Nici n-ai zice ca a coborat din duba Arestului Central daca nu i-ai zari „bijuteriile” stranse in jurul incheieturilor si cei trei polistiti care o ajuta, politicosi, sa coboare din masina.

##VIDEO132667##

Totusi, Elenei Udrea ii lipsesc multe lucruri in arest- miscarea si sportul care au ajutat-o sa isi mentina talia de viespe. Aceste imagini sunt surprinse vara trecuta de catre paparazzi WOWbiz la baza sportiva a lui Dinu Pescariu. Iat-o pe frumoasa Elena Udrea intr-o tinuta sport, pantalni scurti care ii lasa la vedere picioarele tonifiate si un tricou roz, care ii pune in evidenda decolteul!

Tot la categoria lipsuri ar putea intra masina in care obisnuia sa se plimbe si care, acum, a fost inlocuita cu duba arestului central.

Asta ca sa nu vorbim despre conditiile din detentie pe care fostul ministru vrea sa le imbunatateasca. Ca si cum toate necazurile care au lovit-o in ultima vreme nu ar fi de ajuns, procurorii au asteptat-o la DNA cu o noua cerere de arestare in dosarul Gala Bute pentru infractiuni grave de coruptie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Colegii

deputati vor trebui sa isi dea avizul cu privire la aceasta noua cerere. Nu este exclus ca Elena Udrea sa se prezinta in fata lor cu catusele la maini, ceea ce ar fi o premiera pentru politica si justitia din Romania. Procurorii spun ca in cazul contractelor incheiate pe vremea cand era ministrul Turismului, Elena Udrea ar fi perceput un comision de 10% din valoarea acestora, drept spaga. O suma deloc mica!

La 24.08.2010

si 20.12.2010, o societate a transferat suma totala de 695.367,06 lei in patrimoniul inculpatului Lungu Stefan, consilierul personal al ministrului, suma mentionata reprezinta 10% din valoarea platilor efectuate de minister catre alte societati ”.

O parte din aparare a facut-o deja printr-o declaratie data la DNA. Aici, Udrea aminteste, din nou, nume grele printre care cel al generalului SRI Coldea, al procurorului sef al DNA, Codruta Kovesi, dar si al lui Dinu Pescariu. Acesta a ajuns si el astazi in fata procurorilor, pentru noi declaratii in dosarul Microsoft, el fiind principalul denuntator al Elenei Udrea in aceasta cauza.

Nimic nu pare sa o sperie pe blonda politicii romanesti. Nici bine nu s-a uscat cerneala pe noua cerere de arestare, ca Elena Udrea le-a si dat o replica procurorilor prin intermediul paginii sale de socializare! „ Noua cerere formulata de DNA catre Parlament pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea reprezinta un exces. Avem de-a face cu o situatie fara precedent in istoria juridica a Romaniei ca, pe numele aceleiasi persoane, sa se ceara atatea mandate de arestare. In absolut toate cazurile in care s-a cerut arestarea preventiva, o masura cu caracter exceptional, exista doar denunturi, nicio proba concreta ”.

Maine, insa, urmeaza ziua decisiva pentru Elena Udrea. Judecatorii Inaltei Curti vor decide daca fostul candidat la prezidentiale isi va petrece sau nu urmatoarele 30 de zile dupa gratii!

 

 

Taguri: