Cei care il verificau pentru o evaziune fiscala de peste 200 de mii de lei, au mai facut o descoperire de-a dreptul revoltatoare: omul vindea clientilor tone de carne stricata. Stricata, congelata si cu o duhoare ca de boala, carnea din imagini urma sa treaca de la spalat, la raft. Data reala de expirare: decembrie 2014.
Stomacul de fier i-a scapat pe multi dintre clienti de boala. Veneau aici atrasi de preturi mici si de zona accesibila.
Proprietarul carmangeriei este cunoscut de politisti inca din 2006, cand a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare pentru inselaciune a unei unitati de credit. Apoi, in anul 2013 politistii i-au inchis o carmangerie-fantoma, prin care a fraudat bugetul de stat cu peste 400 de mii de lei.Un an mai tarziu a ajuns din nou in vizorul politistilor: a agresat o clienta care a vrut sa i se returneze banii, dupa ce a cumparat, dintr-o alta carmangerie a afaceristului, carne expirata.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Miercuri seara, politistii l-au retinut pe patron pentru evaziune fiscala, dupa ce a prejudiciat din nou bugetul statului cu peste 200 mii de lei.
Pe langa aceasta, mai are la dosar alte 10 infractiuni actuale, printre care inselaciune, fals si uz de fals.Ambele carmangerii ale afaceristului, aflate in Piata Tomis 3, au fost inchise de politisti. Alaturi de el, in acelasi dosar, mai sunt cercetate alte 6 persoane.