Analistele satului revin in forta cu barfe noi, pe marginea santului! Iata ce personaje mondene au luat in vizor batranele de aceasta data

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:27

Bate vantul frunza-n dunga, barfa nu o mai alunga... bate vantul dintr o parte, toamna-i ici, vara-i departe... si ele tot dezbracate!

Printre stiuletii de porumb si pupatul paharului cu tulburel, radiosantul isi face curaj nitel sa mai iasa la plenara ca sa faca ordine in tara! Si le spurca si le pupa ca pe niste pui de curca! Se redeschide salonul national de barfa pe buza santului.

Analistele cu basma au luat din nou in vizor cateva personaje mondene controversate. De aceasta data, Mihaela Radulescu a fost criticata ca isi face poze imbracata sumar si isi arata sanii desi are deja o varsta.

Pentru aceste greseli diva a primit nota trei.

Un alt personaj colorat luat la puricat a fost Cristi din Banat, care a socat cu fiecare aparitie. Acesta a fost criticat pentru hainele feminine imbracate, pentru care a primit nota zero.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

cele din urma, analistele au luat-o in vizor pe Narcisa, despre care au spus ca a ar fi meritat sa fie pedepsita pentru conflictul provocat in trecut. Pentru prestatia din ultimele saptamani acestea i-au dat nota sapte.

 

 

Taguri: