Anamaria Prodan a ajuns din nou la spital! În ce stare se află impresara după altercația cu fostul soț

Author: Madalina Maftei

Anamaria Prodan, de urgența la spital 

Sursa: Instagram

După incidentul care a avut loc vineri seară, atunci când Anamaria Prodan și Reghe s-au luat la bătaie în plină stradă, acum impresara a ajuns din nou la spital. În ce stare se află?

Anamaria Prodan și fostul ei soț au fost implicați într-un scandal monstru în urmă cu trei zile, atunci când cei doi s-au luat la bătaie în fața casei impresarei. Se pare ca după toate cele întâmplate, Anamaria nu se simte deloc bine și a ajuns din nou la spital.

Anamaria Prodan, de urgență la spital 

Potrivit Spynews.ro, Anamaria Prodan ar fi ajuns din nou la spital, după ce durerile rezultate în urma altercației pe care a avut-o cu fostul partener s-au amplificat.

Din primele informații, aceasta s-ar fi prezentat în această dimineață la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde i s-ar fi oferit îngrijiri medicale, urmând ca ulterior aceasta să meargă la IML pentru a-și scoate un certificat medico-legal în urma bătăii de vineri seară.

De asemenea, sursa citată a mai precizat că Anamaria Prodan  ar avea acum piciorul în ghips, după loviturile aplicate de către Laurențiu Reghecampf.

Totodată, impresara ar avea și mai multe vânătăi pe corp, iar brațul i-ar fi imobilizat.

Citeste si: Anamaria Prodan, primele declarații despre loviturile pe care le-a primit de la Reghecampf: „M-a târât, a vrut să dea în mine”

Anamaria Prodan, mesaj pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului

După incidentul de vineri, Anamaria Prodan a ținut să transmită un mesaj important în ziua în care Laurențiu Reghecampf și-a creștinat fiul.

”Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp.

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare.
Mulțumim anticipat, familia Prodan/ REGHECAMPF”,
a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Citeste si: Anamaria Prodan, noi declarații după scandalul cu Laurențiu Reghecampf: "Din respect și dragoste pentru copiii familiei"

 

 

 

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.