Anamaria Prodan a dus o luptă covârșitoare până la vârsta de 50 de ani: ”Îmi reproșează fetele mele” Ce a decis impresara să facă de acum încolo: ”Mi-am promis mie”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 nov 2022, 21:28

Anamaria Prodan a dus o luptă covârșitoare

Sursa: Captură YouTube

Anamaria Prodan este invitata din această săptămână a emisiunii ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță. Impresara a făcut dezvăluiri fără precedent despre lupta pe care a dus-o până la vârsta de 50 de ani.

Anamaria Prodan este un nume cu rezonanță puternică în spațiul public. Lider înnăscut, impresara a știut să se impună de fiecare dată, mai ales în situații delicate, precum divorțul de Laurențiu Reghecampf. Deși este o femeie puternică, Anamaria Prodan a încercat mereu să-i mulțumească pe cei din jurul ei, în timp ce pe ea se punea pe locul doi. Invitată în cadrul emisiunii online ”În oglinda”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, Anamaria Prodan a dat frâu liber sentimentelor și a vorbit despre cele mai crâncene momente din viața ei.

Anamaria Prodan: ”Lupta vieții mele a fost să mulțumesc pe toată lumea”

Anamaria Prodan și-a deschis sufletul și a dezvăluit că până la vârsta de 50 de ani s-a pus pe locul doi, fiind mereu dispusă să facă lumii pe plac. Afacerista a dezvăluit că fiicele ei îi reproșează că a trăit mai mult pentru lume decât pentru familie.

Citește și: Anamaria Prodan și-a făcut debutul în lumea politică. Care este partidul în care și-a început cariera

”Abia acum la 50 de ani, pe 17 decembrie împlinesc 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. (n.r A fost greu, Ana, să mulțumești pe toată lumea?) Covârșitor. Cumva, astăzi, îmi reproșează fetele mele faptul că am trăit mai mult pentru lume decât pentru familia mea, la modul că întotdeauna mi-am dorit să mulțumesc pe toată lumea și de foarte multe ori i-am lăsat pe ai mei și am ajutat pe alții și așa a fost.

(n.r Dar pe tine?) Nu venea niciodată momentul, nu apucam momentul. Pentru că eram puternică, mă simțeam foarte puternică, de la 8 ani am crescut într-un regim militar absolut, tatăl meu fiind militar de carieră, după care a devenit avocat”, a spus Anamaria Prodan.  Impresara i-a dezvăluit lui Mihai Ghiță în emisiunea ”În oglindă” că a venit vremea să trăiască pentru ea și nu mai trebuie să mulțumească pe nimeni.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Urmăriți interviul integral cu Anamaria Prodan AICI.

Citește și: Cea mai mare trădare primită de Anamaria Prodan din partea lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut dezvăluiri dureroase: „Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.