Anamaria Prodan a făcut publică prima fotografie cu noul iubit. Impresara este în culmea fericirii

Author: Madalina Maftei

Anamaria Prodan a postat prima fotografie cu noul iubit  

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a afișat pentru prima dată alături de noul iubit. Impresara radiază de fericire!

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată,  mai ales după divorțul tumultuos care a ținut primele pagini ale ziarelor multă vreme. Se pare că soarele a ieșit și pe strada celebrei impresare, care acum iubește cu foc și patos. Ultima imagine postată în mediul online atestă că Anamaria Prodan nu mai este o femeie singură.

Anamaria Prodan a postat prima fotografie cu noul iubit  

Anamaria Prodan este destul de activă în mediul online, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Impresara obișnuiește să posteze în mediul online imagini cu partenerii de afaceri și prietenii săi. De această dată totul este diferit, pentru că a dat de înțeles că este vorba chiar despre noul său partener de viață. 

Recent, vedeta a posta pe pagina de Instagram, la story, o fotografie în care se află în mașină, alături de un bărbat misterios, identitatea lui fiind ascunsă.

Ca de fiecare dată, impresara a ales să fie discretă și să nu ofere prea multe detalii despre motivele fericirii sale, astfel i-a ascuns fața bărbatului.

Se pare că Anamaria Prodan a reușit să treacă peste separarea de fostul partener și acum este mai fericită ca niciodată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Laurențiu Reghecampf a prezentat al doilea „copil” al familiei. Antrenorul și Corina sunt în culmea fericirii

Anamaria Prodan a vorbit despre noul iubit: "Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu"

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații despre noul iubit și afirma existența lui.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.

Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.  Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat.

Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan, la acea vreme.

Citește și: Reacția lui Alex Bodi, după ce Anamaria Prodan l-a felicitat pentru despărțirea de Ema Uta. Afaceristul pare că a luat decizia finală