Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupusul amant. A avut sau nu o relație cu Dan Alexa

Author: Ana Dinu

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupusul amant

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan nu a mai rezistat zvonurilor din showbiz și a rupt tăcerea. Impresara a reacționat dur după ce au apărut în spațiul public mai multe informații despre presupusa aventură cu Dan Alexa, antrenorul pe care il impresariază.

De câteva luni bune, Anamaria Prodan se află în atenția presei, după ce s-a zvonit că divorțează. În spațiul public au apărut mai multe speculații potrivit cărora atât impresara, cât și soțul ei ar fi avut relații extraconjugale.

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre presupusul amant, Dan Alexa

Anamaria Prodan a rupt tăcerea, după ce în ultima perioadă s-a zvonit că ar fi avut o relație cu Dan Alexa, antrenorul pe care îl impresariază.

Impresara a răbufnit după apariția acestor speculații. Aceasta a precizat că nu poate accepta astfel de ”mitocănii”, mai mult decât atât, a mai spus despre cei care scormonesc astfel de informații că ar putea ”să îi bată cu o singură mână”. 

”Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap”, a

atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Citeste si: Anamaria Prodan la un pas de divorţ? Care este motivul despărţirii dintre impresara de fotbal şi Laurenţiu Reghecampf. Gigi Becali a spus totul

Recent, sexy impresara a postat pe contul de Instagram o imagine în care își arată forța. Anamaria s-a pozat îmbrăcată sport, în sala de box, demonstrând astfel că își îndreaptă toți nervii spre sacul de box și, astfel, reușește să se mențină în formă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

De reamintit este faptul că Anamaria Prodan încă nu a acceptat pe deplin divorțul. Aceasta a precizat la un moment dat că încă se hrănește cu amintirile și cu planurile pe care le are alături de partenerul său.

Totodată, impresara a mai declarat că speră că este doar o perioadă trecătoare, precizând că nu-și dorește să divorțeze.

”Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred și să înțeleg.

Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte.

Nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție de senzație pe rețelele de socializare. Cu cine s-a fotografiat sexy impresara? Fanii au bombardat-o cu aprecieri

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.