Anamaria Prodan a șocat din nou Internetul. Ce și-a făcut sexy impresara la sprâncene și cum arată acum

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 nov 2022, 00:00

Ce si-a facut la sprancene Anamaria Prodan

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan si-a facut din nou un retus care parce i-a schimbat intreaga fizionomie, iar laudele nu au contenit pe pagina ei de socializare.

Anamaria Prodan trece prin numeroase schimbari de look in ultima perioada si se pare ca impresara nu are de gand sa se opreasca pana nu se afla in cea mai buna forma fizica. Astfel, mai nou, vedeta si-a corectat sprancenele, iar acest lucru s-a putut vedea cu ochiul liber, Anamaria avand acum datorita acestui mic artificiu o alta infatisare. Sexy impresara si-a postat rezultatul imediat pe pagina ei de socializare unde mesajele nu au intarziat sa apara din partea admiratorilor.

Vedeta se afla in acest moment in cea mai buna forma chiar daca trece printr-un divort de omul pe care l-a sprijinit atatia ani atat in cariera cat si in viata de zi cu zi.

Citeste si: De ce a refuzat Bianca Drăgușanu să se demacheze în direct: "Niciodată nu le-am avut atât de mici. Eram obișnuită cu crenvurști"

Anamaria Prodan, o noua interventie la nivelul spranceneleor

Cu toate acestea, Anamaria Prodan ia totul cu zambetul pe buze si isi vede mai departe de afacerile pe care le are aici si in Dubai, acolo unde pleaca destul de des si are grija ca moralul copiiilor sa fie mereu la inaltime. Sexy impresara a dat din nou lovitura in ce priveste infatisarea ei fizica, asta dupa ce s-a pozat in costum de baie, iar intreaga suflare a internetului a putut sa ii admire formele de invidiat la cei 49 de ani.

Cat despre interventiile estetice, Anamaria a avut inca d ela inceput un cuvant de spus.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Raluca Dumitru a dat cărțile pe față și a spus exact cine trebuia să câștige Bravo, ai stil! Celebrities

Anamaria Prodan, un nou look in plin divort de Laurentiu Reghecampf

" Decât să mă apuc să-mi pun fire, plase, nu mai ştiu ce... Zici că faci garduri... Sau colagen... La noi nu mai seamănă niciuna cu poza veche. Toate sunt la fel! În România toate femeile au început să semene. Zici că sunt aşa, şablon. Te întâlneşti cu ele pe stradă şi nu ştii cum le cheamă, pentru că toate au acelaşi nume, de fapt. De ce să nu ajuţi pielea cu sângele tău, natural?", spunea Anamaria Prodan acum ceva timp.