Anamaria Prodan a vorbit despre nuntă la scurt timp după ce și-a oficializat relația cu noul iubit: „Nu știu dacă Flavius va fi lângă mine atunci”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 apr 2023, 12:48

Anamaria Prodan se declară extrem de norocoasă

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan a decis să nu se mai ascundă și și-a oficializat relația pe care o are cu Flavius Nedelea, un om de afaceri de succes. Cei doi și-au ținut relația ascunsă mai multă vreme, dar, la scurt timp după oficializare, impresara a vorbit despre nuntă.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea sunt împreună de câteva luni, iar aceasta susține că i-ar plăcea să facă nuntă, în ciuda eșecurilor sentimentale de care a avut parte până acum.

Anamaria Prodan vrea să facă nunta cu Flavius Nedelea

Fiica Ionelei Prodan este extrem de hotărâtă, știe foarte bine ce vrea, motiv pentru care, mereu a luptat pentru a obține acel lucru.

În prezent, aceasta se declară extrem de norocoasă, deoarece are alături de ea un bărbat care o face să se simtă așa cum și-a dorit mereu.

„Mă văd, sincer vă spun, mergând mână în mână cu soțul meu, pe stradă sau prin parcuri, la 80 sau la 90 de ani, câți mi-o da Dumnezeu! Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei.

Poate lumea va întoarce capul după noi sau poate chiar noi doi vom face asta și vom întoarce capul, ca și cum am privi spre propria viață, si vom putea, apoi, spune: « Iată, am reușit , fiind, astfel, un exemplu pentru copiii mei!”, a povestit aceasta, pentru playtech.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu toate acestea, nu poate garanta că nu va exista vreo ruptură între ei doi și, desi este realistă, și-a dat voie să viseze și să se vadă în rochia de mireasă, la brațul lui Flavius Nedelea. Impresara a recunocut că i-ar plăcea să oficializeze relația pe care o are, dar doar Dumnezeu știe dacă acest lucru va avea sau nu loc.

Citește și: „Este altceva. Este ceea ce trebuie în viața unei femei”. Anamaria Prodan a vorbit public despre relația cu afaceristul Flavius Nedelea. Impresara radiază de fericire în compania lui

Nu știu dacă actualul meu iubit, Flavius, va fi lângă mine atunci, la vârsta aceea, dar mi-ar plăcea! Accept cu inima deschisă ceea ce-mi trimite Dumnezeu. Accept cu multă încredere, fiindcă eu am o credință habotnică în Dumnezeu!”, a mai spus aceasta.

Cine este Flavius Nedelea, noul iubit al impresarei

Anamaria Prodan are o avere fabuloasă, motiv pentru care, și bărbatul de lângă ea a trebuit să fie potent financiar.

Flavius Nedelea are mai multe afaceri în București și în Constanța și este cu opt ani mai mic decât impresara.

Citește și: Primele declarații date de Anamaria Prodan, după ce a fost dezvăluit numele iubitului pe care l-a ținut ascuns: „Este un bărbat cu «B» mare”

Flavius Nedelea deține un restaurant de lux în București, un hotel în Centrul Vechi al Capitalei, dar și mai multe afaceri imobiliare, în Constanța.

De asemenea, aceasta a mai spus că au afaceri împreună, semn că viitorul este unul serios și investesc și pe plan professional, nu doar sentimental.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.