Anamaria Prodan, alături de mama lui Elon Musk: "Asemănările dintre mine și Maye sunt uluitoare!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2023, 00:30

Daca fiul ei, Elon, inca nu a pus piciorul in Romania, iata ca mama lui, Maye, este cea care sparge gheata.

Sexy impresara a făcut un anunț surprinzător pe pagina ei de Instagram, atunci când a postat un mesaj referitor la mama lui Elon Musk. Se pare că cele doua au multe în comun, conform spuselor Aneimaria și daca Elon Musk nu a ajuns până acum în Romania desi în urma cu câteva zile știrea conform căreia și-ar petrece Halloween-ul în Romania a ținut prima pagina a tabloidelor, iată că mama lui își face prima curaj și vine în tara noastră, iar cea care vă sta lângă ea, este nimeni alta decât sexy impresara.

Citeste si: Unde și-a petrecut, de fapt, Elon Musk Halloween-ul și cu cine! Miliardarul de la SpaceX a pus capăt tuturor speculațiilor

Mama lui Elon Musk, in Romania

Maye Musk va veni pentru prima oara in Romania. Un eveniment unic in care va povesti cum e sa cresti trei copii singura, cum unul dintre copii devine cel mai bogat om al Planetei.

Asemănările dintre mine și MAYE sunt uluitoare și ma rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele sa calce pe urmele copiilor domniei sale! Un eveniment organizat de Adrian Thiess, omul drag mie pe care l consider parte din Familia mea ,omul care a adus in Romania cei mai puternici oameni ai Planetei! Pe data de 26 Ianuarie la Sala Palatului sunt mândra sa stau alături de aceasta femeie puternica și sa vorbim in fata femeilor din Romania despre demnitate, mândrie, succes, educație și munca împinsă la extrem fata de copii și familie și fata de
VIAȚA!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elon Musk, prima imagine de Halloween. Miliardarul nu a fost la Castelul Bran

Elon Musk a publicat in aceasta dimineata o imagine cu el risipind astfel zvonurile conform carora se afla in Romania. Miliardarul si-a petrecut Halloweenul impreuna cu mama lui, Maye, la New York. Cei doi erau costumati si au facut poza, cel mai probabil inainte de a pleca la petrecere.