Anamaria Prodan, apariție incendiară alături de fostul iubit! Flavius Nedelea trece printr-o despărțire

Author: Laura Macovei
Actualizat: 08 sep 2023, 19:49

Anamaria Prodan, apariție incendiară alături de fostul iubit! Flavius Nedelea trece printr-o despărțire

Sursa: Anamaria Prodan Instagram

Anamaria Prodan și-a surprins fanii, după ce și-a făcut apariția alături de fostul iubit, Flavius Nedelea, la un eveniment cunoscut din București.

Cei doi au fost văzuți și fotografiați împreună la evenimentul „VIVA! Influencers Party”, iar fanii au rămas șocați.

Anamaria Prodan, apariție alături de fostul iubit

Sexy impresara a lăsat lumea cu gura căscată, când și-a făcut apariția la brațul lui Flavius Nedelea, fostul ei iubit. Omul de afaceri trece printr-o despărțire, după ce a decis să pună capăt relației cu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. 

Vedeta a purtat o rochie lungă și elegantă, iar Flavius a optat pentru un costum. Cei doi au atras multe priviri. 

Citește și: „Spune că fetele nu sunt fetele lui. E rușinos!” Anamaria Prodan, atacuri repetate la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nimeni nu se aștepta ca cei doi să își facă apariția împreună, însă, Anamaria Prodan spune în urmă cu ceva timp: „Atunci când intru undeva se face liniște”. 

Sexy impresara a postat recent mai multe fotografii alături de fostul ei iubit, alături de care spune că are o relație frumoasă de prietenie. Ea a mai adăugat că a realizat că nu pot forma un cuplu și au decis să rămână la statutul de prieteni și atât.

El este minunatul meu prieten pe viață ”, a transmis impresara pe Instagram. 

Flavius Nedelea a fost căsătorit cu Iulia Sălăgean

Flavius Nedelea trece prin despărțirea de Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Povestea lor de dragoste a durat mai puțin decât s-ar fi așteptat fanii. 

Citește și: Anamaria Prodan, săgeți către fostul soț: „Nu vei putea construi un regat” Impresara a postat totul pe rețelele de socializare

„Am avut o scurtă relație cu Iulia, dar nu mai suntem împreună. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și dacă nu se potrivesc pleacă mai departe cu capul sus. Pur și simplu, nu simt nevoia și nu vreau să intru în detalii, de ce, cum, când. Așa am decis și asta am făcut. În altă ordine de idei, aș vrea să discutăm puțin despre subiectul din presă de ieri, în legătură cu articolul în care scria că ne-am certat la mine în restaurant și am dat-o afară ”,

a spus Flavius Nedelea, potrivit Spynews.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.