Anamaria Prodan are planuri mari de viitor, dar și de dragoste! Ce spune impresara despre un posibil partener: „Sunt curtată. Sunt fericită”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 dec 2022, 02:40

Anamaria Prodan are planuri mari de viitor, dar și de dragoste! Ce spune impresara despre un posibil partener: „Sunt curtată. Sunt fericită”

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată despre o posibilă relație. Impresara este acum în Dubai și se relaxează după tot scandalul care a avut loc cu divorțul de Laurențiu Reghecampf în ultima vreme.

Anamaria Prodan este plecată în Dubai și își limpezește gândurile după ultima perioadă, în care scandalul divorțului dintre impresară și Laurențiu Reghecampf a luat amploare. Impresara are mari planuri de viitor și, de ce nu, și în dragoste, pentru că se consideră o femeie care merită să fie iubită și, la rândul ei, să iubească. 

Anamaria Prodan a vorbit despre un posibil nou partener: „Sunt fericită, acum, în sfârșit”

Anamaria Prodan a vorbit despre o posibilă nouă relație, lucru pe care mulți oameni îl așteaptă de când a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Vedeta nu a vorbit prea mult despre fostul ei soț, dar a vorbit câte ceva despre viitorul și familia ei.

„Nu pot să spun dacă sunt îndrăgostită, nu se pune acum problema de o relație... Sunt încă măritată. Sunt curtată, și încă cum.

E normal, arăt perfect, sunt deșteaptă și niciuna nu-i ca mine.

Citeste si: Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție. Sexy impresara a ajuns de urgență la poliție: "Primesc telefoane de ameninţare, că ne omoară în casă"

Sunt fericită, acum, în sfârșit. Aștept să se termine coșmarul acesta! Sunt fericită căci toți copiii mei sunt lipiți de mine și împreună am reușit să uităm nenorocirile care s-au perpetuat în atâția amar de ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Am scăpat toți și ne-am rugat lui Dumnezeu să ne aducă după atât chin ceva frumos, căci merităm. Și a adus. Dezgustul s-a transformat în milă și nervii în totală nepăsare”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a indus pe toată lumea în eroare. Un inel de logodnă și un mesaj au pus fanii pe jar

Cu câteva zile în urmă, Anamaria Prodan a postat o fotografie cu un inel pe deget și un mesaj care a captat atenția tuturor urmăritorilor impresarei.

Citeste si: Anamaria Prodan a spus DA. Imagini în premieră cu superbul inel de pe degetul sexy impresarei

În fotografia în care impresara poartă inelul pe inelar, a scris „Yes, I will (n.r.:

Da, o voi face)”, motiv pentru care internauții s-au gândit că inima vedetei a fost deja „răpită” de altcineva. Fotografia a strâns zeci de like-uri, dar și comentarii de apreciere.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.